Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Specijalci iz HP

Znaci..ne mogu opisat kolko sam bjesna na nasu jeb*** postu -.- zivi ocaj Prvo razocarana sam HP expresom i njihovom dostavom..paket je narucen expresno da stigne slijedeci dan. Paket nije dosao iduci dan vec nakon tjedan dana. Drugo; prije dva tjedna narucen je paket preporuceno da bi kasnije rekli da je paket izgubljen i da ne znaju gdje se nalazi.. Treca stvar je neljubaznost djelatnika poste i njihova lijenost da na vrijeme uknjiže uplate..a ne da bude slucaj kao sad da moram dva dana cekat da uplata sjedne a paket je trebao biti danas poslan expresno posto mi je potreban u petak..odsad cu biti vjerna samo slanju tiskom jer ovakvih gluposti, povrsnosti, neprofesionalnosti i neodgovornosti ima samo kod nas..
2018 11 28
Razumijem te totalno, poslala paket preporučeno, zivkala svaki dan da bi došao tek nakon 3tjedna, do onda nisu imali pojima gdje je.. Tisak sto puta bolja stvar, paket dođe nakon dva tri dana..
2018 11 28
Šaljem postom kad kupac trazi,inace uvijek tisak mislis Hp je brzi,a ispadne koma ovi u posti me ubiju u pojam svaki put,i obavezno pratim svaku posiljku,da se nebi zagubila jer sa postom se nikad ne zna a tek njihovi rokovi za dostavu.uzas
2018 11 28
Cekam paket vec 8 dana. Od subote ceka u Zagrebu na dostavu meni. Izbjegavam ih u sirokom luku, ali ovaj put je bilo neizbjezno. Poskupili a kvaliteta usluge ravna 0.
2018 11 28
Posaljite prigovor sa opisom cijele situacije koliko kasni i sve ostalo i poslati obrazac za povrat postarine i nadoknadu stete. Oni budu malo kasnije odgovorili pa cuvajte potvrdu o slanju paketa i sve podatke od paketa. Meni su vratili novac nakon pola godine
2018 11 28
Eto cure sve vam je jasno kakav im je nacin i pristup A jednom sam poslala prigovor..no odgovor nisam dobila nikakav..nisu ni po tome organizirani nazalost Sta se tice tiska puno je pouzdaniji em se dobije ona sifrica za pracenje statusa paketa ..i ako se dogodi kakva greškica (što je rijetkost) veoma brzo reagiraju lako i jednostavno se moze rijesiti..ali ovo za postu...katastrofa..svjesni su oni svega i nitko nece da se potrudi nesto promjeniti na bolje
2018 11 28
Evo mog iskustva s HP: Jučer sam poslala veliku kuvertu (s mjehurićima, imam ih doma) popunila potvrdu o primitku s otkupninom od 90 kn ... Platila 28.50 kn za to sve dobila 2 računa i potvrdnicu ... Jutros idem pogledati gdje je paket kako bih ga pratila i gldeam iznose računa... jedan glasi na 0,30 a drugi na 16.30 kn = 16,60 kn koliko sam trebala platiti... Gdje je ona poštarica našla i kako je došla do iznosa od 28,50 kn koliko sam joj platila.... Može li mi itko reći kako nisam prevarena za 12 kn ?
2018 11 29
> Liliwhite4539: > Posaljite prigovor sa opisom cijele situacije koliko kasni i sve ostalo i poslati obrazac za povrat postarine i nadoknadu stete. Oni budu malo kasnije odgovorili pa cuvajte potvrdu o slanju paketa i sve podatke od paketa. Meni su vratili novac nakon pola godine Slažem se, pišite prigovore i budite uporni. Ako ne odgovore, pišite opet. I kad odgovore i očituju se, to je proces koji traje, ali ne odustajte. Treba ih, nakon zakonskog roka za odgovor službenim putem (koji je 30 ili 45 dana) koji prođe i oni ne odgovore, opet podsjetiti. Sve pisanim putem, u prilog maila sve što imate od papira i potvrda. Moraju se očitovati. Na poslu smo ih ganjali za dva različita slučaja i isto im je trebalo nekoliko mjeseci i milijun mailova da nam uplate novce.
2018 11 29