Bok, umaci nisu lagana hrana, možda neki preljev koji sama smućkaš ... npr uz ribu masl.ulje i peršin (češnjak je težak)... Piletina je lagana hrana ali ne smiješ izbaciti crveno meso zbog željeza.... jer će Ti krvna slika biti katastrofalna....
Mliječni proizvodi znaju teško pasti na želudac pa probaj njih izbjegavati, ali kefir je lakši pa s njim probaj nadomjestiti manjak kalcija koji će nastati ako izbaciš mliječne proizvode.... Grah, grašak, zelje, mahune - napuhavaju... Morat ćeš sama otkriti što Ti paše a što ne... svaki je organizam priča za sebe,,, Lagano povrće je mrkva, korabica, cikla, karfiol, brokula, tikvice, zelena salata, rukola, matovilac, itd.
Za recepte googlaj coolinarku ... malo si ipak previše slobodna tražiti od nas pisanje recepata.... potrudi se sama, ništa ne pada s neba...
Sretno,
Nera
Bok, umaci nisu lagana hrana, možda neki preljev koji sama smućkaš ... npr uz ribu masl.ulje i peršin (češnjak je težak)... Piletina je lagana hrana ali ne smiješ izbaciti crveno meso zbog željeza.... jer će Ti krvna slika biti katastrofalna....
Mliječni proizvodi znaju teško pasti na želudac pa probaj njih izbjegavati, ali kefir je lakši pa s njim probaj nadomjestiti manjak kalcija koji će nastati ako izbaciš mliječne proizvode.... Grah, grašak, zelje, mahune - napuhavaju... Morat ćeš sama otkriti što Ti paše a što ne... svaki je organizam priča za sebe,,, Lagano povrće je mrkva, korabica, cikla, karfiol, brokula, tikvice, zelena salata, rukola, matovilac, itd.
Za recepte googlaj coolinarku ... malo si ipak previše slobodna tražiti od nas pisanje recepata.... potrudi se sama, ništa ne pada s neba...
Sretno,
Nera