Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Nestale fotografije!!

Nestale su mi fotografije sa mog profila! Upravo tako, naime,neko vrijeme nisam bila na svom profilu tako da kad sam ga jučer otvorila uslijedio je šok.90% fotografija mi je nestalo.Uz ovakvo razočarenje mislim se, dali je vrijedno ponovnog truda.Svi znamo kako je to veliki i opsežan posao.Već par godina sam na krpicam i ponosna sam na sve moje suradnje i povratne.Voljela bi tu i ostati.Nema tu nekih novaca, ali bitnije su mi sve te divne osobe koje sam upravo na krpicam i upoznala. Molim vas za pomoć!!!! Kako vratiti fotke?? Kako je uopće došlo do toga?? Admin!!!!
2018 12 01
Mozda su Vam nestale fotke starih oglasa ili? Neke novije? Oglasi od prije par godina su brisani, to znam..
2018 12 01
Da, nestale su Vam slike oglasa iz 2016 koliko ja vidim, ne nove. Bilo je govora o tome da ce se prastari oglasi brisati.. i meni je tako nestalo par oglasa, nije strasno
2018 12 01
Hvala vam na pojašnjenju! Ipak, zašto treba obrisati stariji oglas npr.nakita?Nije baš da se može pokvariti... Sve mi to ipak nije uredu.Logično je da imam oglasa iz 2016.g. jer sam tada i otvorila profil na krpicam,zar ne! Što,moram sve prodati kako mi za godinu dana netko opet obrisao oglase?? Može li mi netko vratiti fotke, valjda onaj koji ih je i obrisao??
2018 12 01
Upravo sam išla provjeriti i pogledala sam profile žena koje poznam dugo, koje imaju i svoje profile isto tako, dugo.Naišla sam na činjenicu da su brisani stariji oglasi ali neki i nisu???? Zapravo mislim da je to baš bezobrazno,pa brišu oglase žena koje su već godinama vijerne krpicama!!
2018 12 01
Mislim da Vam fotografije nitko ne moze vratiti, kao ni meni, morat cemo nanovo slikati i objaviti oglase. Nema druge.. Bilo je govora o tome da ce se brisati stariji oglasi radi bolje preglednosti i radi zagusenosti krpica, toliko znam. Nema pomoci, nanovo sve slikati i nanovo objaviti ;)
2018 12 01
> iskraniba: > Hvala vam na pojašnjenju! > Ipak, zašto treba obrisati stariji oglas npr.nakita?Nije baš da se može pokvariti... Sve mi to ipak nije uredu.Logično je da imam oglasa iz 2016.g. jer sam tada i otvorila profil na krpicam,zar ne! Što,moram sve prodati kako mi za godinu dana netko opet obrisao oglase?? > Može li mi netko vratiti fotke, valjda onaj koji ih je i obrisao?? Nema nikakve veze sa vjernošću krpicama ili dobrim suradnjama, ili kvarljivošću robe, pa ne prodajemo hranu :D stvar je čisto tehničke prirode, zagušenje servera, i pobrisana je velika većina oglasa do 2016, možda oni koji su postavljeni zadnja 2-3 mjeseca u 2016 nisu brisani. I neće biti vraćene nikakve slike, a to se i tehnički ne može napraviti.
2018 12 01
Imaš li te fotke u nekoj mapi? Ja sam imala sve fotke pa nije bilo problem vratiti ih i obnoviti oglase, no sve slikati ispočetka čini se kao Sizifov posao..
2018 12 02
Ponovno slikajte artikle i postavite oglase, nećete ništa riješiti ljutnjom i prigovaranjem. :)
2018 12 02
osim toga, ako za neki artikl i nedostaje fotografija, uvijek pitam korisnicu da mi poslika opet.
2018 12 04