Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

Superdry narudžbe

Pozdrav! Ima li netko iskustva s naručivanjem sa stranice Superdry i njihovim veličinama? Naručila bih skijašku jaknu i baš nije jeftina pa bih htjela čuti koje iskustvo.
2018 12 02
Aaah velicine variraju..recimo ja mogu i S i M, ovisi od komada do komada zelim li usko ili normalno. Povrat nazad placate ali su jako odgovorni i brzi, sa dostavom i povratom novca. Nemam za njih prigovora, sve 5 uvijek.
2018 12 02
Hvala puno!
2018 12 03
> BettyBoopy: > Pozdrav! Ima li netko iskustva s naručivanjem sa stranice Superdry i njihovim veličinama? Naručila bih skijašku jaknu i baš nije jeftina pa bih htjela čuti koje iskustvo. jeste narucili? ja si isto razmisljam njihovu jaknu, jos su snizene, ali ne znam kakva je procedura po novom -.-
2020 02 05
Jako brzo stize, 3dana. Uzela sam si nedavno bas zimsku jaknu, imala sam i traper u medjuvremenu, odgovaraju velicini koju nosim i inace, realne su velicine. Materijal je ok, malo kvalitetniji -otporniji od ostatka ekipe. Mozda kod oversized stvari treba ici na broj manje.. Moje su ravni i strukirani kroj pa mi odgovara moj broj.
2020 02 05
Ispričavam se, tek sam sad vidjela poruku! Na kraju sam naručila jaknu u xs veličini koju i inače nosim i odlična mi je! Kod S-a bi mi rukavi bili predugački. Slažem se s komentarom Sonja90!
2020 03 08