Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Plesne cipele - salsa/bachata

Drage krpičarke/iskusne plesačice, već nekoliko mjeseci plešem salsu i zasigurno ću nastaviti s treninzima i želja mi je još i početi plesati bachatu. Za to su, naravno, potrebne dobre plesne cipelice. Voljela bih čuti vaša iskustva, savjete i preporuke. Gdje kupiti, kakvu petu izabrati, postoji li neki period kad su plesne cipele na sniženju pa da sačekam malo itd. :")
prije 13 dana, 13:20
Ne znam za cipelice, no u klubu u kojem trenirate sigurno su informirani o popustima.. Jeste li probali kizombu? To mi se čini dosta teško? Također, našla sam ovaj zanimljiv plesni par pa ih svako malo gledam... https://www.youtube.com/channel/UCl_fIYgUXOuUwzHY_ec8ENw Svi sportovi padaju u vodu pred plesom 8-)
prije 13 dana, 23:59
plešem sve plesove već godinama, i društvene i latino plesove... godinu i pol sam išla u plesnu školi 3x tjedno... nikad si nisam kupila plesne cipele (iako su to u stvari sandale jer su im otvoreni prsti i imaju samo remenčiće). Zašto? Zato što plesni partner često zna nagaziti na prste a ja to ne želim. Uvijek sam u plesnoj školi bila ili u kožnim balerinkama s malom peticom ili u štiklama s petom do 5 cm... ali su mi prstići na nogama obvezno bili zaštićeni.... Ono što je jako bitno i na to Ti želim skrenuti pozornost je kožni đon... u njemu lagano kliziš po parketu, lagano radiš figure i okrete... Inače ima na netu jedan domaći proizvođač plesnih cipelica, i zna ponekad imati sniženja ... s 500 kn na 200 kn... Sretno!
prije 13 dana, 09:23