Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Plesne cipele - salsa/bachata

Drage krpičarke/iskusne plesačice, već nekoliko mjeseci plešem salsu i zasigurno ću nastaviti s treninzima i želja mi je još i početi plesati bachatu. Za to su, naravno, potrebne dobre plesne cipelice. Voljela bih čuti vaša iskustva, savjete i preporuke. Gdje kupiti, kakvu petu izabrati, postoji li neki period kad su plesne cipele na sniženju pa da sačekam malo itd. :")
2018 12 05
Ne znam za cipelice, no u klubu u kojem trenirate sigurno su informirani o popustima.. Jeste li probali kizombu? To mi se čini dosta teško? Također, našla sam ovaj zanimljiv plesni par pa ih svako malo gledam... https://www.youtube.com/channel/UCl_fIYgUXOuUwzHY_ec8ENw Svi sportovi padaju u vodu pred plesom 8-)
2018 12 05
plešem sve plesove već godinama, i društvene i latino plesove... godinu i pol sam išla u plesnu školi 3x tjedno... nikad si nisam kupila plesne cipele (iako su to u stvari sandale jer su im otvoreni prsti i imaju samo remenčiće). Zašto? Zato što plesni partner često zna nagaziti na prste a ja to ne želim. Uvijek sam u plesnoj školi bila ili u kožnim balerinkama s malom peticom ili u štiklama s petom do 5 cm... ali su mi prstići na nogama obvezno bili zaštićeni.... Ono što je jako bitno i na to Ti želim skrenuti pozornost je kožni đon... u njemu lagano kliziš po parketu, lagano radiš figure i okrete... Inače ima na netu jedan domaći proizvođač plesnih cipelica, i zna ponekad imati sniženja ... s 500 kn na 200 kn... Sretno!
2018 12 06
U Zagrebu imaš Zajec i NTSsportswear. http://www.zajec.hr/hr/ https://www.ntssportswear.hr/ Kad kupuješ cipele pazi da ti je peta stabilna i nemoj si uzet previsoku za početak, najbolji oblik pete je kubanska (malo je šira), najčešće 5-7cm visine. U zajecu sam kupila svoje prve cipele, visoke oko 6cm. Sad imam naručene (PETA iz slovenije) koje su 7cm ali su stabilnije. Raspitaj se kod instruktora, možda netko od njih naručuje ili ti mogu reći kakve/gdje da kupiš.
2019 01 05
> NymphadoraTonks: > Drage krpičarke/iskusne plesačice, > već nekoliko mjeseci plešem salsu i zasigurno ću nastaviti s treninzima i želja mi je još i početi plesati bachatu. Za to su, naravno, potrebne dobre plesne cipelice. Voljela bih čuti vaša iskustva, savjete i preporuke. Gdje kupiti, kakvu petu izabrati, postoji li neki period kad su plesne cipele na sniženju pa da sačekam malo itd. :") Pozdrav,a di pleses salsu? I ja bi.
2019 01 08