Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Živa,Ana Mate Barbaric,Laura

Pozdrav drage krpicarke! Htjela sam otvoriti novu temu s nadom da draga Ana cita i da je obavijestim da ako bude ikakvih kleveta jos da se ja s njom uopce necu natezat nego cemo rijesit to drugim putem,policijom naravno. Nikada nisam bila uvedena u nikakvu bazu podataka,niti sam ja ili netko mene prevario ali posto vidim da ona ima problema,sigurno je za nju gore da idemo tim putem. Osoba s profila Ivanec1212 zatim profila Prodajazgsvasta mi je izgledala ok i simpaticna osoba i odlucim suradivati. Naime, optuzena sam da sam je prevarila i da je uplatila novce(250kn) i da nikad nije te hlace vidjela. Poslala sam paket odmah nakon uplate za to imam i potvrdu. Opcenito sve cuvam,biljezim i spremam bas da se nebi ovako nesto dogodilo. Paket sam poslala u Zg i tamo je stajao jako dugo i paket se meni vrati i gospoda s tiska me nazove i kaze da paket dodem podignut jer ce vjerovatno zavrsiti na otpadu i podignem ga na datum kad je prikazano na slici:') Zato molim Anu , Živu Imsirovic koja mi je uplatila novce da se javi i da joj ponovo posaljem hlace jer mi ne trebaju kao apsolutno nista njeno. Uopce nezelim biti dio ovoga jer imam pametnijeg posla u zivotu. Hvala na razumijevanju svima. Lijep pozdrav ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/59a708d2359dffbe117cce4e5484017c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/918f218aa40ce326a7bc8aba6cec5f91.jpg)
2018 12 06
Temu brisem kad rijesim problem jer nije potrebno da se i dalje vuce ova stvar
2018 12 06
Ne, ništa ne šaljite. Tražite osobu koja vam je uplatila hlače i vratite joj novac. EDIT: Uplatila vam je vjerujem druga cura, ne prevarantica Ana. Ana je vaše podatke proslijedila dalje, cura uplatila a Ana joj ništa nije poslala..dakle ta cura je prevarena i njoj vratite novac. Jel me kužite?
2018 12 06
Ako sam dobro povezala možete je tužiti, ovo je zlouporaba podataka samo takva.
2018 12 06
Kakva prica!! Samo ime zamjenite!!! probajte stupit u kontakt sa osobom koja vam je uplatila ,i njoj vratite novac.kako se zove ?Ziva ?ona vam je uplatila?
2018 12 06
Kako je plaćano? I ajd molim vas objasnite koje ime je dano za slanje i koji grad, a tko je uplatio?..kako bi razumjeli o čemu se radi.
2018 12 06
> sonja90: > Ako sam dobro povezala možete je tužiti, ovo je zlouporaba podataka samo takva. Sto posto!po deseti put je to napravila i pojeo vuk magare
2018 12 06
> sonja90: > Kako je plaćano? I ajd molim vas objasnite koje ime je dano za slanje i koji grad, a tko je uplatio?..kako bi razumijeli o čemu se radi. Sonja..to je ona cura od jučer. Uplatila joj je osoba pod imenom Laura Poljanec. U opisu plaćanja stajala je Živa Imširović. A paket je trebala poslati nekoj trećoj osobi - g-đi Ivanec u Zagreb..i poslala je to trećoj, ali joj se paket vratio. Ana Mate Barbarić joj je dala lažno ime i prezime i nije mogla podići paket na Tisku..valjda je došla nova teta na kiosk pa ju je zatražila osobnu? Kužiš..
2018 12 06
Znam tko je ova cura, ali ne kužim čemu treće ime za slanje. Ne kužim ni opis plaćanja u kojem je drugo ime. Logično bi bilo da je uplatila Laura P. a podaci za slanje da su Ana Mate.
2018 12 06
Tocno to!! > emili1: > > sonja90: > > Kako je plaćano? I ajd molim vas objasnite koje ime je dano za slanje i koji grad, a tko je uplatio?..kako bi razumijeli o čemu se radi. > Sonja..to je ona cura od jučer. > Uplatila joj je osoba pod imenom Laura Poljanec. U opisu plaćanja stajala je Živa Imširović. A paket je trebala poslati nekoj trećoj osobi - g-đi Ivanec u Zagreb..i poslala je to trećoj, ali joj se paket vratio. Ana Mate Barbarić joj je dala lažno ime i prezime i nije mogla podići paket na Tisku..valjda je došla nova teta na kiosk pa ju je zatražila osobnu? Kužiš..
2018 12 06
Aha Sad kuzim.sa Laurom treba stupit u kontakt i Vratit lovu
2018 12 06
Kužim sad, ali ostaje pitanje zašto u opisu plaćanja Živa Imsirović? Logično bi bilo u opisu plaćanja ime prodavača odnosno Teino, ili opis artikla ili nešto slično. To mi je nerazmuljivo. Podatke za slanje - Ivanec mogu shvatiti kao pokušaj preuzimanja paketa bez osobne i bez spominjanja sada već poznate Ane M. no opis plaćanja ne mogu. Tea, kako je plaćeno, možda sa računa? Jel iznos točan koliko si tražila ili je tražila niži/viši? I najvažnije na koje ime je sad tražila slanje nazad opet?
2018 12 06
Sve je to muljavina od znamo koga.teaT321 vratite novac uplatitelju.te novce Ana nije uplatila i nemojte joj slati robu.laura živa tko god je platio vaše hlace ,a od Ane je trebao dobiti nesto deseto.dakle ne šaljite nista nikome nego vratite novac na racun uplatitelja ,jer ako pošaljete vi se udruzujete sa lopovom
2018 12 06
Sonja,uplaceno preko uplatnice 250 kn, tocan iznos i potpis Žive. Receno mi je da ce uplatiti Laura a poslala sam paket Kristini Ivanec.
2018 12 06
A o čijem trošku bi ona slanje nazad, tvom jel? 8-)
2018 12 06
1 2 Sljedeći