Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Opet prevara

Evo kopirat cu ostavljenu negativnu i dodati link na profil da vidite slike. Evo ovako. Stvarno nerado ostavljam negativne ocjene, ali još manje volim kad me neko pokušava napraviti budalom. Dakle, kupila sam (platila odmah) TH crvenu vestu i bijelu Guess majicu. Ono što mi je stiglo je isprana crvena vesta i bijela majica koja je očito ručno, nestručno odrezana na dnu, tako da nema niti dužine da ju se može ev. podrubit. Etiketa na vratu je odrezana, ali je ostala unutarnja na kojoj piše Terranova, nikakav Guess. Na majici je potpuno nestručno pokušala zašiti/zalijepiti (da vide se tragovi ljepila) nelakav znak Guess koji opet s Guessom nema veze. Ponudila sam, bez ikakvog vrijeđanja, gospođi povrat, ali je odbila uz obrazloženje da kada ona kupi takvu robu dobije bezobrazne odgovore. E pa gospođo draga, da li je to razlog da i Vi prodajete isto smeće? Ja mislim da nije. Sve u svemu, jako sam razočarana, svoju pozitivnu kao trenutni platiša neću dobiti (mogu očekivati samo osvetničku negativnu; al to je vec stvar za admina), međutim, s obzirom da se naše međusobno povjerenje bazira isključivo na povratnim ocjecanama ja ću svoju ostaviti kao upozorenje drugima da dobro ispitaju kada nešto kupuju od ove gospođe. https://mojekrpice.hr/danijelaa01-56838
2018 12 06
Uzas...a vidim gospoda prodaje sve "markirane" stvari...nemam rijeci..svaki dan zbog takvih gubim volju za kupnjom ovdje..
2018 12 06
Strasno..sta je sa tim prevarama u zadnje vrijeme?? Pa gdje su ljudima nestali ljudskost i dostojanstvo? Sramota!
2018 12 06
Uzas :( pretpostavljam da niste malo ni platili. Sad sam pogledala artikle od doticne.. no comment za sve . Trazite povrat novca. Sto drugo..
2018 12 06
:o Ovo je zaista DNO DNA! :@ :@ :@ :@
2018 12 06
> SamoDalmatinka: > Uzas :( pretpostavljam da niste malo ni platili. Sad sam pogledala artikle od doticne.. no comment za sve . Trazite povrat novca. Sto drugo.. Neda novce nazad.
2018 12 06
Tea hvala na upozorenju, ovo je totalni trash, kakva mašta, kakve ideje.. :(
2018 12 06
Koja jadnica od zene! Navalite svim silama, zovite, pisite, idite na fb, gnjavite, ne odustajte... Ovo jos nisam cula. Skida etikete terranove i stavlja etikete guessa? Zasluzuje dozivotnu blokadu!
2018 12 06
> rafaela1973: > Koja jadnica od zene! > Navalite svim silama, zovite, pisite, idite na fb, gnjavite, ne odustajte... > Ovo jos nisam cula. Skida etikete terranove i stavlja etikete guessa? > Zasluzuje dozivotnu blokadu! Al ostala joj ova s unutarnje strane 🙈🙈 Majica je toliki uzas da je trenutno zavrsila u smecu. Sramota! Bas za blok.
2018 12 06
KATASTROFA!
2018 12 06
Uzas,treba je blokirati ako ne vrati novac!
2018 12 06
Hahahaha kaj, prodala je majicu pod guess, a zasila je guess znak na nju? Ovo vise nisu istine... Sramota, pritiscite je ju dok ne vrati novac, nađite sve informacije o njoj sve sve, pa majko mila sve puno prevara ovdje u zadnje vrijeme
2018 12 06
> Mirka1: > Uzas,treba je blokirati ako ne vrati novac! Treba nju blokirati i ako vrati - lazirati marku i biti toliko glup da zaboravis na unutarnju etiketu - pa to je za blok samo po sebi.
2018 12 06
Osim kaj joj ovo nije prvi profil, covjek lako prepozna prodajalke fejk sunda svaki put kad uskrsnu, ne znam bas kaj covek moze ocekivat od zene koja fejkove slika u kutijicama u kojima je cak i spuzvu uspjela zmazat.
2018 12 06
> cipelitza: > Osim kaj joj ovo nije prvi profil, covjek lako prepozna prodajalke fejk sunda svaki put kad uskrsnu, ne znam bas kaj covek moze ocekivat od zene koja fejkove slika u kutijicama u kojima je cak i spuzvu uspjela zmazat. :') :') :') :')
2018 12 06
1 2 3 4 5 ... 6 Sljedeći