Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Čekam šifru paketa

Pošaljem upit za za torbu 31.12. i napišem ako se slaže da pošalje podatke za uplatu.Podatke dobijem 01.01. popodne i u roku od 15 min izvršim uplatu i pošaljem kopiju iste.Ujutro 02.01.pitam da li je uplata legla?Dotična odvgovori :"je,hvala,sutra pošaljem."Nakon dva dana pošaljem upit:poslano?Može šifra za praćenje?Ulogira se u roku od par minuta od moje poruke i ništa ne odgovori.To je bilo jučer ujutro u 9h.Mislim dobro,vjerovatno pošalje u toku dana pa navečer se javi i pošalje šifru.Ali i dalje ništa.Jutros pošaljem.ponovo poruku ali ni dalje nema odgovora.Samo da napomenem torba je i dalje na oglasu i nije napisano da je prodana.
prije 14 dana, 14:26
Ajoooj, još jedna "ležerna" Nije valjda neki novi profil s 5 povratnih?
prije 14 dana, 14:30
> NadaMihaljevic: > Ajoooj, još jedna "ležerna" > Nije valjda neki novi profil s 5 povratnih? Nije,46 povratnih.Mislim da nije pošteno s njene strane da od srijede ujutro kada je vidjela uplatu do danas ne pošalje paket.Meni je to van svake pameti.Ja kada dobijem podatke za slanje isti dan kreiram paket i najkasnije sutra pošaljem.Ona je u srijedu ujutro rekla da bude sutra.Što me brine je to jer je torba još u prodaji.
prije 14 dana, 14:42
Rekla je kada šalje i nije se držala dogovora. Slobodno joj još pošaljite poruku da će ići na crnu listu i da će biti objava njenih podataka. Ako nema vremena, ne treba se baviti prodajom.
prije 14 dana, 15:32
Naravno da nije pošteno. Svima nama koji se trudimo fer poslovati, normalno je da isti dan kad sjedne uplata - ili šaljemo paket, ili javljamo kupcu kad će ići. I toga se držimo. Zaprijetite negativnom i stavljanjem na crnu listu. Možda ju to potakne.
prije 14 dana, 15:47
> Lunass: > Rekla je kada šalje i nije se držala dogovora. Slobodno joj još pošaljite poruku da će ići na crnu listu i da će biti objava njenih podataka. > Ako nema vremena, ne treba se baviti prodajom. Problem je što se nije od jučer ujutro ulogira tako da mogu pisati ali odgovora nema
prije 14 dana, 15:48
Mislim da više nema pravila s povratnima, meni su brže uplatile cure s 10 povratnih, nego one sa 50 i nešto, štoviše, maksimalno su odugovlačile. Ako ste vi mogli odmah uplatiti, mogla je i ona poslati. Ili ako nema vremena, dati nekome da pošalje. Što reći osim da se toplo nadam da će vam paket stići.
prije 14 dana, 15:49
Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. Ako je to ova Guessova torba...odlična je :)
prije 14 dana, 16:08
> supermamica: > Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. > Ako je to ova Guessova torba...odlična je :) Da je,super je.Nadam se da cu je i dobiti
prije 14 dana, 16:19
> Boston: > > supermamica: > > Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. > > Ako je to ova Guessova torba...odlična je :) > Da je,super je.Nadam se da cu je i dobiti Super je stvarno, javite dalje situaciju
prije 14 dana, 16:34
> Boston: > > supermamica: > > Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. > > Ako je to ova Guessova torba...odlična je :) > Da je,super je.Nadam se da cu je i dobiti Ajme meni je takva crvena bila zapela za oko. U svakom slučaju dobar ulov. Valjda bude sve ok. :)
prije 14 dana, 16:36
Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao
prije 14 dana, 19:27
> katarinamartina: > Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao Ti baš imaš problema ili? Kakva žrtva, kakvo prepucavanje? Pa žena čeka slanje artikla nekoliko dana, a dotična ni da se javi i kaže: "Hej, ispričavam se, malo sam bila u gužvi, poslat ću tad i tad i odmah javim šifru." Koliko je to teško? Pa i sama sam rekla da ću poslati isti dan pa ipak nisam stigla, Tisak ima svoje radno vrijeme, a obaveze i nepredviđene situacije uvijek postoje. Ipak možeš javiti kakva je situacija i ispasti fer i pristojan. Zamisli da ti nekome uplatiš pa ti se ne javlja, to bi bila malo drugačija priča, zar ne? Osim toga, ako se cura ne javlja i ne šalje torbu za koju je primila pare, misliš da će drage volje uplatiti novac? Nadalje, ako žena želi torbu i platila ju je, zar uopće treba pristati na takav dogovor? Svašta.
prije 13 dana, 11:07
> Tamara5485: > > katarinamartina: > > Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao > Ti baš imaš problema ili? Kakva žrtva, kakvo prepucavanje? Pa žena čeka slanje artikla nekoliko dana, a dotična ni da se javi i kaže: "Hej, ispričavam se, malo sam bila u gužvi, poslat ću tad i tad i odmah javim šifru." Koliko je to teško? Pa i sama sam rekla da ću poslati isti dan pa ipak nisam stigla, Tisak ima svoje radno vrijeme, a obaveze i nepredviđene situacije uvijek postoje. Ipak možeš javiti kakva je situacija i ispasti fer i pristojan. Zamisli da ti nekome uplatiš pa ti se ne javlja, to bi bila malo drugačija priča, zar ne? > Osim toga, ako se cura ne javlja i ne šalje torbu za koju je primila pare, misliš da će drage volje uplatiti novac? Nadalje, ako žena želi torbu i platila ju je, zar uopće treba pristati na takav dogovor? Svašta. Upravo tako.Slažem se sa svim napisanim.Da hoću novce nebi uplatila za torbu.
prije 13 dana, 11:18
> katarinamartina: > Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao Ili uplata ili torba, svejedno je. Prodavačica se ne javlja i ignorira poruke. Stavite se na mjesto da ste vi kupili torbu i čekate, gledali bi na prodavača kao žrtvu pa se ne bi htjeli prepucavati?
prije 13 dana, 13:39
1 2 3 4 5 ... 7 Sljedeći