Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Čekam šifru paketa

Pošaljem upit za za torbu 31.12. i napišem ako se slaže da pošalje podatke za uplatu.Podatke dobijem 01.01. popodne i u roku od 15 min izvršim uplatu i pošaljem kopiju iste.Ujutro 02.01.pitam da li je uplata legla?Dotična odvgovori :"je,hvala,sutra pošaljem."Nakon dva dana pošaljem upit:poslano?Može šifra za praćenje?Ulogira se u roku od par minuta od moje poruke i ništa ne odgovori.To je bilo jučer ujutro u 9h.Mislim dobro,vjerovatno pošalje u toku dana pa navečer se javi i pošalje šifru.Ali i dalje ništa.Jutros pošaljem.ponovo poruku ali ni dalje nema odgovora.Samo da napomenem torba je i dalje na oglasu i nije napisano da je prodana.
2019 01 05
Ajoooj, još jedna "ležerna" Nije valjda neki novi profil s 5 povratnih?
2019 01 05
> NadaMihaljevic: > Ajoooj, još jedna "ležerna" > Nije valjda neki novi profil s 5 povratnih? Nije,46 povratnih.Mislim da nije pošteno s njene strane da od srijede ujutro kada je vidjela uplatu do danas ne pošalje paket.Meni je to van svake pameti.Ja kada dobijem podatke za slanje isti dan kreiram paket i najkasnije sutra pošaljem.Ona je u srijedu ujutro rekla da bude sutra.Što me brine je to jer je torba još u prodaji.
2019 01 05
Rekla je kada šalje i nije se držala dogovora. Slobodno joj još pošaljite poruku da će ići na crnu listu i da će biti objava njenih podataka. Ako nema vremena, ne treba se baviti prodajom.
2019 01 05
Naravno da nije pošteno. Svima nama koji se trudimo fer poslovati, normalno je da isti dan kad sjedne uplata - ili šaljemo paket, ili javljamo kupcu kad će ići. I toga se držimo. Zaprijetite negativnom i stavljanjem na crnu listu. Možda ju to potakne.
2019 01 05
> Lunass: > Rekla je kada šalje i nije se držala dogovora. Slobodno joj još pošaljite poruku da će ići na crnu listu i da će biti objava njenih podataka. > Ako nema vremena, ne treba se baviti prodajom. Problem je što se nije od jučer ujutro ulogira tako da mogu pisati ali odgovora nema
2019 01 05
Mislim da više nema pravila s povratnima, meni su brže uplatile cure s 10 povratnih, nego one sa 50 i nešto, štoviše, maksimalno su odugovlačile. Ako ste vi mogli odmah uplatiti, mogla je i ona poslati. Ili ako nema vremena, dati nekome da pošalje. Što reći osim da se toplo nadam da će vam paket stići.
2019 01 05
Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. Ako je to ova Guessova torba...odlična je :)
2019 01 05
> supermamica: > Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. > Ako je to ova Guessova torba...odlična je :) Da je,super je.Nadam se da cu je i dobiti
2019 01 05
> Boston: > > supermamica: > > Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. > > Ako je to ova Guessova torba...odlična je :) > Da je,super je.Nadam se da cu je i dobiti Super je stvarno, javite dalje situaciju
2019 01 05
> Boston: > > supermamica: > > Stvarno mi je pun kufer tih ležernih prodavačica...iskreno se nadam da je već poslala. > > Ako je to ova Guessova torba...odlična je :) > Da je,super je.Nadam se da cu je i dobiti Ajme meni je takva crvena bila zapela za oko. U svakom slučaju dobar ulov. Valjda bude sve ok. :)
2019 01 05
Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao
2019 01 05
> katarinamartina: > Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao Ti baš imaš problema ili? Kakva žrtva, kakvo prepucavanje? Pa žena čeka slanje artikla nekoliko dana, a dotična ni da se javi i kaže: "Hej, ispričavam se, malo sam bila u gužvi, poslat ću tad i tad i odmah javim šifru." Koliko je to teško? Pa i sama sam rekla da ću poslati isti dan pa ipak nisam stigla, Tisak ima svoje radno vrijeme, a obaveze i nepredviđene situacije uvijek postoje. Ipak možeš javiti kakva je situacija i ispasti fer i pristojan. Zamisli da ti nekome uplatiš pa ti se ne javlja, to bi bila malo drugačija priča, zar ne? Osim toga, ako se cura ne javlja i ne šalje torbu za koju je primila pare, misliš da će drage volje uplatiti novac? Nadalje, ako žena želi torbu i platila ju je, zar uopće treba pristati na takav dogovor? Svašta.
2019 01 06
> Tamara5485: > > katarinamartina: > > Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao > Ti baš imaš problema ili? Kakva žrtva, kakvo prepucavanje? Pa žena čeka slanje artikla nekoliko dana, a dotična ni da se javi i kaže: "Hej, ispričavam se, malo sam bila u gužvi, poslat ću tad i tad i odmah javim šifru." Koliko je to teško? Pa i sama sam rekla da ću poslati isti dan pa ipak nisam stigla, Tisak ima svoje radno vrijeme, a obaveze i nepredviđene situacije uvijek postoje. Ipak možeš javiti kakva je situacija i ispasti fer i pristojan. Zamisli da ti nekome uplatiš pa ti se ne javlja, to bi bila malo drugačija priča, zar ne? > Osim toga, ako se cura ne javlja i ne šalje torbu za koju je primila pare, misliš da će drage volje uplatiti novac? Nadalje, ako žena želi torbu i platila ju je, zar uopće treba pristati na takav dogovor? Svašta. Upravo tako.Slažem se sa svim napisanim.Da hoću novce nebi uplatila za torbu.
2019 01 06
> katarinamartina: > Tražite da vam vrati uplatu i sve 5. Nađite si drugu žrtvu za prepucavanje. Ćao Ili uplata ili torba, svejedno je. Prodavačica se ne javlja i ignorira poruke. Stavite se na mjesto da ste vi kupili torbu i čekate, gledali bi na prodavača kao žrtvu pa se ne bi htjeli prepucavati?
2019 01 06
1 2 3 4 5 ... 7