Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Huawei mobiteli, molim iskustvo

Zanima me kako ste zadovoljni sa Huawei mobitelima općenito..Razmišljam o kupnji P Smart mislim da je ok cijena i kvaliteta..Nikad nisam imala tu marku pa me baš zanima valja li ta marka mobitela..hvala unaprijed
2019 01 07
Inače nisam bila sklona takvim telefonima, tipa Samsung i Huawei jer oni mnogo ulažu u marketing što naravno placaju korisnici..... uvijek sam bila radije za alternativu tipa Xiaomi i sl. Al eo, prije godinu dana sam uzela sebi Huavei P9 lite i stvarno sam zadovoljna! Nikakvih problema nemam.... lak je za korištenje,ne šteka, i skroz mi odgovoara! Čak sam nedavno i sinu kupila Huawei Y6 i koliko vidim ne žali se :)
2019 01 07
> sim3sim3: > Inače nisam bila sklona takvim telefonima, tipa Samsung i Huawei jer oni mnogo ulažu u marketing što naravno placaju korisnici..... uvijek sam bila radije za alternativu tipa Xiaomi i sl. > Al eo, prije godinu dana sam uzela sebi Huavei P9 lite i stvarno sam zadovoljna! Nikakvih problema nemam.... lak je za korištenje,ne šteka, i skroz mi odgovoara! Čak sam nedavno i sinu kupila Huawei Y6 i koliko vidim ne žali se :) Hvala..Recite mi da li ste kupovali u centrima ili preko interneta?Ja bi uzela preko internet trgovine pa me zanima da li znate da li su ti mobiteli odključani za sve mreže..Po svoj logici da jesu ali nisam sigurna..
2019 01 07
Svoj sam uzela u tele2 na ugovor! Dugo sam već tele 2 korisnik a zbog posla mi treba neograničen internet i pozivi pa mi odgovara ovako na ugovor :) a i plus je što svake 2 godine dobijem novi mob! Što se tiče sina, njemu sam uzela na bonove A1 preko web shopa, imali su akciju sad za Božić pa mi je odgovaralo! Ako uzimate telefon koji nije u paketu neke od mreža ne bi trebao biti zaključan! A čak i da je, oni vam to otključaju bez problema,na licu mjesta, ne naplate ništa! Na licu mjesta mislim u npr A1 poslovnici (ili nekoj drugoj) dođete i tražite da vam s eotključa! To sam već bila radila sa starim telefonima! Potrebno je pola minute za to
2019 01 07
e sad sam se sjetila.... Ja imam dvije kartice u svom telefonu! Jedna je tele2 a druga je strana mreža :) prema tome, nije zaključan! A kupila sam ga u tele 2 poslovnici i još sam i na pretplati
2019 01 07
Hvala puno :") :)
2019 01 07
Ja imam Huawei P20 lite i jako sam zadovoljna :) Brat, mama i dečko također imaju Huawei i svi su i više nego zadovoljni, a meni osobno najkvalitetniji mobitel koji sam do sada imala.
2019 01 07
Ja imam huawei p9 lite i prezadovoljna sam :)
2019 01 07
Ponosna vlasnica Huawei mate 10 pro 😊 najbolji mobitel koji sam ikad imala. Brat ima p10, takoder zadovoljan.
2019 01 08
Imam p10 lite vec vise od godinu dana, ne steka, i dalje je brz..
2019 01 08
Stari mobitel mi je bio Huawei. Ovaj sad mi je Huawei. I novi ce biti Huawei 😂😂 Imala sam neki, ne znam ni ja vise koji je to bio, Huawei, ogroman je bio i 3 godine je radio bez i jedne greskice. Zamijenila sam ga s ovim P9, i to je decko nagovarao da kupimo Iphone (posto on ima 7plus,pa bi svi trebali imati Iphone 😂), ali nisam ni pod razno htjela pristati na to. I evo P9 mi je X puta pao na beton i plocice bez maskice i nije mu nista bilo, a neki dan sam ga okupala i u vodi (za sad radi, ali do kad ce ne znam, jbga moja greska, ne steka, ali je skroz upao u kantu s vodom) pa kad mi se ugasi, opet cu kupiti Huawei jer je ovo samo do mene bilo.
2019 01 08
Cijela moja obitelj je prešla na Huawei mobitele. Jako smo zadovoljni. Svakako moje preporuke!😊 Ja imam Huawei p8 lite kao i moja mlađa sestra,nedavno je i tata uzeo Huawei.
2019 01 08
Ja sam oduševljena, imala sam p9 lite, baš prije tjedan dana produžila ugovor i uzela p20 lite, nisam druge marke ni gledala :)
2019 01 09
Ja imam HUAWEI p9 lite 2017., i moj brat ima isti, mob je super, izdržljiv ne kvari se, baterija mi traje dugo tako da preporučam! Best buy svakako
2019 01 09
Ja sam isto jako zadovoljna s Huawei mobitelom, preporucam👍
2019 01 09
1 2