Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Je li tko probao ovo?

https://www.tummytox.hr/tummy-tox-multivitamin?utm_source=facebookfb_sales&utm_medium=facebook_ad&utm_content=facebook_ad_171218_gummies_30_off&_ad :")
prije 10 dana, 19:43
Nisam, ali sam zainteresirana no nisam znala gdje kupiti pa hvala! Vidim na Instagramu uvijek kako ih cure koriste pa me zanimalo kako djeluje i sl.
prije 10 dana, 19:45
Bolje pijte zeleni caj nego to Imate i cajeve od naturavite limun i dumbir, od franka i podravke isto Ovak tummy je bacanje novaca samo
prije 10 dana, 19:47
Zeleni čaj mi svi preporucuju za svašta, ali mi nekako ne sjeda. Ne sviđa mi se okus bas
prije 10 dana, 19:49
Ali zeleni pravi. Ne iz vrecice Ima u svim ducanima
prije 10 dana, 19:50
Može neka slika?
prije 10 dana, 19:53
> IvanaAnic: > Zeleni čaj mi svi preporucuju za svašta, ali mi nekako ne sjeda. Ne sviđa mi se okus bas Zeleni caj odvratan,kao da je mrtvac noge oprao u njemu tko moze neka pije,odvratan i mirisom i okusom
prije 10 dana, 19:54
ma ne bih ja čaj, ja bih samo htjela te gummise jer je to kao dodatak prehrani pa mislim da to ne bi škodilo i nije za mršavljenje :")
prije 10 dana, 19:58
To je sve papi lova. Imaju samo dobru reklamu i to ih prodaje
prije 10 dana, 20:13
Oh, kardasijanke se kunu u vlastitu djecu da radi cuda. Svakako probat. Nakon dan-dva nosit kakvu letvu duz kicme i obmotat se duct tapeom, tolko se smrsavi da postoji ozbiljna opasnost da se puknes na dva dijela u struku, nasred ceste, il u redu za blagajnu u konjzumu.
prije 10 dana, 20:20
Probala. Nista posebno
prije 10 dana, 20:57
> kozmetika88: > > IvanaAnic: > > Zeleni čaj mi svi preporucuju za svašta, ali mi nekako ne sjeda. Ne sviđa mi se okus bas > Zeleni caj odvratan,kao da je mrtvac noge oprao u njemu > tko moze neka pije,odvratan i mirisom i okusom Hahah slažem se 😂
prije 10 dana, 21:23
> IvanaAnic: > Zeleni čaj mi svi preporucuju za svašta, ali mi nekako ne sjeda. Ne sviđa mi se okus bas Takoder je i kod mene bilo tako,ali sam nastavila piti i sada sam se navikla i normalan mi je dok se malo ne priviknem na okus taj fujkasti :') :')
prije 10 dana, 23:05
> Lenalove: > > IvanaAnic: > > Zeleni čaj mi svi preporucuju za svašta, ali mi nekako ne sjeda. Ne sviđa mi se okus bas > Takoder je i kod mene bilo tako,ali sam nastavila piti i sada sam se navikla i normalan mi je dok se malo ne priviknem na okus taj fujkasti :') :') Moja sestra ga već jako dugo pije i rekla je da okus više ni ne osjeti hahahah
prije 10 dana, 23:26
Kako su vitamini dospjeli u bočicu? Što se sve radi u kemijskim procesima nemamo mi pojma, također ne znamo trebaju li nam ti vitamini i minerali i čega nam u organizmu manjka. Nisam pobornik nikakvih bočica bez stvarne potrebe. Većinu onoga što nam treba možemo dobiti iz kvalitetnije hrane. Ali lakše i jednostavnije je kupiti bočicu, nema gnjavaže. Kardašijanka bi proglasila i da je govno super ako joj se plati. :")
prije 10 dana, 01:13
1 2 Sljedeći