Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Pošta opet poskupila...

U dobra stara vremena su se više isplatile preporučene pošiljke za stvari lakše od 1 kg...za one teže tu je bio paket koji je, srećom, uvijek ostao 18 kn (iako s isporukom u poštanskom uredu)... ne tako davno, pošta je digla cijene preporučenih pošiljaka tako da se sve iznad 500g isplatilo slati kao paket, koji je i dalje ostao 18 kn... a početkom Nove godine, odlučili su još malo podignuti cijene preporučenih pošiljaka...upravo sam pošiljku koju sam izvagala doma (nešto malo više od 300g) platila 18,50 kn. Gledam gramažu na potvrdi, cijenu...pa odlučim pogledati i izračun cijena slanja pošiljaka na njihovoj stranici...naravno, izmijenjen - sada se sve preko 300g isplati slati kao paket. Paketima ipak valjda ne dižu cijene zbog konkurencije - Tiska...pa eto, da znaju i cure koje još nisu slale u ovoj godini...
prije 10 dana, 20:01
Cijene (i ove o kojima pricas) ostale su potpuno iste. Preporucena posiljka izm 250-500gr= 18,50 kn
prije 10 dana, 20:14
Hmm...inače češće šaljem kao paket jer uvijek prelazi 500g, ali za par lakših stvari što sam slala (do 500g), uvijek bih stavila preporučeno i ispadalo bi mi 15 kn...a uglavnom ni nemam stvari koje u pakiranju ispadnu lakše od 250 g x-)
prije 10 dana, 20:59
Ja sam plaćala i 2018.god. za tu gramažu 18.50...
prije 10 dana, 23:02
onda sam ja valjda neinformirana ili sam ipak imala lakše pošiljke u 2018. x-) valjda me tek sad uhvatio šok od njihovog poskupljenja ,:( :')
prije 10 dana, 01:48
Pošta nije poskupila. JA sam danas slala paket. .....Ne brini barem za sada. Lp pozdrav.
prije 10 dana, 02:13
Mislim da je poskupljelo samo primanje pošiljaka. Ja sam primila jednu pošiljku ove godine, poštar mi je samo ostavio papirić pa sam je idući dan pokupila na pošti. Teta mi je zaračunala 3 kn ležarine i rekla je da je to novo od Nove godine. Budući da na papiriću piše da se paket može podići idući radni dan nakon što je dostavljen papirić, ja sam joj to napomenula i pitala kad sam onda trebala podići paket da bih izbjegla plaćanje ležarine. Onda mi je vratila te 3 kn i napomenula da se paket zapravo može podići istog dana poslije 17 sati i da se sad po novome plaća ta ležarina, a sad jel to 3 kn po danu/noći il kako već, nisam istraživala..
prije 5 dana, 22:18
> Martissimma: > Mislim da je poskupljelo samo primanje pošiljaka. Ja sam primila jednu pošiljku ove godine, poštar mi je samo ostavio papirić pa sam je idući dan pokupila na pošti. Teta mi je zaračunala 3 kn ležarine i rekla je da je to novo od Nove godine. Budući da na papiriću piše da se paket može podići idući radni dan nakon što je dostavljen papirić, ja sam joj to napomenula i pitala kad sam onda trebala podići paket da bih izbjegla plaćanje ležarine. Onda mi je vratila te 3 kn i napomenula da se paket zapravo može podići istog dana poslije 17 sati i da se sad po novome plaća ta ležarina, a sad jel to 3 kn po danu/noći il kako već, nisam istraživala.. :o :o :o :o :o Jel oni žele da ne koristimo poštu ili šta :')
prije 1 dan, 19:21