Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Parka iz Lidla

Pozdrav! Trebala bih uslugu, nedavno sam kupila parku crnu u Lidlu, 249 kn, s krznom. Htjela bih ju vratiti, nisam nosila, nagla kupnja, ali sam izgubila račun. Trebam uslugu - ako netko ima račun od te jakne, ako ju je friško kupio, da mi pošalje. Plaćam za uslugu i poštarinu (račun).
2019 01 19
Mislim da kod njih cak mozes vratiti i bez računa. Primaju apsolutno sve reklamacije bez ikakvih pitanja.
2019 01 19
> novakm: > Mislim da kod njih cak mozes vratiti i bez računa. Primaju apsolutno sve reklamacije bez ikakvih pitanja. Račun moraš imati, prvo se moraš ići na blagajnu i reći o čemu se radi pogleda račun, i onda napravi otpis i vrati ti novce . Tako je u svim dućanima.
2019 01 19
Ja sam jednom bacila račun,a kupila sam pidžamu.Nisu htjeli uvažiti reklamaciju bez računa.E onda ja nazovem korisničku službu i njihov savjet je:ako se sjećam koji je dan bio,koje je vrijeme bilo i koliki je iznos računa bio,oni su dužni pregledati račune taj dan i pronaći tvoj račun.Lakše je kad se plaća karticom,jer onda piše i vrijeme i sve.Ja sam platila gotovinom,ali sam imala samo tu pidžamu,tako da sam znala tačan iznos i znala sam dan kada sam kupila.E sad,ja sam otišla i oni opet neće da uvaže,onda se ja pozovem na korisničku službu,onda oni pozovu korisničku službu i bla,bla,bla...Posle razgovora sa korisničkom službom druga priča.Pronašli su moj račun(malo posla za njih) i vratili novac.
2019 01 19
Ako ste platili karticom, pronađite slip..
2019 01 20
U pravu ste da treba račun, ljetos sam vraćala japanke i bile su jako srdite da što mi pada na pamet bez računa. Sjrćam se iznosa, možda i datuma, ali sam čitala da vraćaju samo unatrag tjedan dana
2019 01 20
Ne treba racun... Tocan datum i vrijeme cca kad je kupljeno... Mi smo tak kupili pelene koje su bile s greskom, bez onih ljepljivih trakica.I to 4 paketa kako uvijek uzmem...Cca mjesec dana je proslo.Bez problema su mi dali druge, uz tocan datum i vrijeme kupnje jel.I jos su pitali hocu li natrag novce ili cu uzet pelene.
2019 01 20
Ja sam izgubila račun, aparat je bio pokvaren 450kn, nisu mi zamjenili ni vratili novsc ni ništa. Ništa bez računa.. Eto tako su meni rekli. Zvala sam, pitala, tražila račun, tražili u sistemu, niš od toga nije bilo
2019 01 21
Nisu mogli naći račun?
2019 01 21
Ne, nikako, nakon tri traženja.
2019 01 21
Možda ste rekli pogrešan datum.Ako nisu mogli da ga nađu,znači da ga nema.Moj su našli u roku nekoliko minuta,ali sam znala tačan datum i vrijeme (oko) kad sam kupila.
2019 01 21