Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Za roditelje: PowerPoint prezentacije za osnovne i srednje škole

Bok ekipa :) Mi smo dvije sestre, jedna je trenutno na faksu, druga je upravo završila. Kako bismo malo zaradile sa strane, izrađujemo PowerPoint prezentacije za osnovne i srednje škole. :) Prije svega, slažemo se s tim da je važno da djeca razvijaju svoje vještine u PowerPointu i uče samostalno, no isto tako zbog velikog broja djece svih generacija u obitelji znamo da su ponekad jednostavno pretrpani obavezama - pa nam ne bi bio prvi put da uskačemo u zadnji tren za prezentacije. A imamo vremena i gušt nam je raditi i prisjećati se lekcija iz "mladih dana" haha :D Tako nam je i došla ideja da zaradimo nešto sa strane. Radimo prezentaciju uz popratni tekst u minutaži koja vam je potrebna. Nama je super kao dodatni džeparac, a vama uštedimo vrijeme i oslobodimo vas bar malo stresa! :) Cijena je primjerena džeparcu: 100 kuna po prezentaciji, kao što bake daju "za sladoled" 😄♥️ ako je više prezentacija, naravno, dogovorimo se :) Slobodno se javite, čujemo se! :)
2019 01 23
Gdje ste sada, prosvjetari???????????????????? Kad je prijevara i kriva čizma u pitanju, eto vas brzinom munje sa 100 poruka. Drage sestre, sigurno postoji neki drugi i puno humaniji način za zaradu džeparca od podvaljivanja tuđeg rada profesoru. Profesori nisu nimalo glupi i znaju prepoznati kada dijete nije radilo samostalno. Izričito sam protiv ovakvih oglasa, stoga molim da ih maknete odavde. No možete ih i ostaviti da vidimo mišljenja drugih. Hvala. Također se kaže. Bok, ekipo! To je vokativ. Također se odvaja zarezom. To se uči u školi..
2019 01 24
> sanjaurban: > Gdje ste sada, prosvjetari???????????????????? > Kad je prijevara i kriva čizma u pitanju, eto vas brzinom munje sa 100 poruka. > Drage sestre, sigurno postoji neki drugi i puno humaniji način za zaradu džeparca od podvaljivanja tuđeg rada profesoru. Profesori nisu nimalo glupi i znaju prepoznati kada dijete nije radilo samostalno. Izričito sam protiv ovakvih oglasa, stoga molim da ih maknete odavde. No možete ih i ostaviti da vidimo mišljenja drugih. Hvala. > Također se kaže. Bok, ekipo! To je vokativ. Također se odvaja zarezom. To se uči u školi.. Slažem se
2019 01 24