Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Sezona 2019

Ide li tko na sezonu ove godine i kako vam je bilo prosle ako ste išle? Neka iskustva, prepruke :)
2019 02 04
ja idem..Dalmacija :) bila i prošle godine :) Bitno vam je da ne nasjedate na bajne ponude..a onda kad dođete da ne budete razočarani..tražite gdje je veća zarada ..po mom iskustvu gledajte gdje ima besplatan smještaj i hrana uz to..kako radim na otoku mjesečno 1000 kn od plaće potrošim na hranu..plaća je solidna..s obzirom na rad..tako da gledajte si na takve stvari :) rad je bio u dvije smjene..nakon toga kupanac zabava druženje ma super šta se toga tiče :)
2019 02 07
O super onda. I ja mislim da bi to trebala biti dva uvjeta. Smjestaj u svakom slucaju, iako sam ja radila bez placenih obroka i bilo je dobro jer stvarno nisam puno trošila na hranu. Gdje si radila?
2019 02 10
> NinaBelajic: > O super onda. I ja mislim da bi to trebala biti dva uvjeta. Smjestaj u svakom slucaju, iako sam ja radila bez placenih obroka i bilo je dobro jer stvarno nisam puno trošila na hranu. Gdje si radila? Murter kamp slanica :)
2019 02 18
Cure jel neka možda ima iskustva s konobarenjem na sezoni i koliko se da zaraditi bakšiša dnevno, mjesečno.. Dobije li se više u restoranima ili kafićima?
2019 05 16