Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Sezona 2019

Ide li tko na sezonu ove godine i kako vam je bilo prosle ako ste išle? Neka iskustva, prepruke :)
prije 12 dana, 10:26
ja idem..Dalmacija :) bila i prošle godine :) Bitno vam je da ne nasjedate na bajne ponude..a onda kad dođete da ne budete razočarani..tražite gdje je veća zarada ..po mom iskustvu gledajte gdje ima besplatan smještaj i hrana uz to..kako radim na otoku mjesečno 1000 kn od plaće potrošim na hranu..plaća je solidna..s obzirom na rad..tako da gledajte si na takve stvari :) rad je bio u dvije smjene..nakon toga kupanac zabava druženje ma super šta se toga tiče :)
prije 9 dana, 14:23
O super onda. I ja mislim da bi to trebala biti dva uvjeta. Smjestaj u svakom slucaju, iako sam ja radila bez placenih obroka i bilo je dobro jer stvarno nisam puno trošila na hranu. Gdje si radila?
prije 5 dana, 22:06
ne znam da li to smijem po pravilima krpica...? :") ali, zelim ponuditi sezonski posao u periodu od 1.7.-1.9. (beach bar). mozda medju krpicarkama ima studentica, ili onih kojima ne odgovara duga sezona iz bilo kojih drugih razloga... trazim dvije cure, pa ako imate prijateljicu, sestru... moze! ako nekoga zanimaju detalji, javite mi se porukom :)
prije 3 dana, 12:39