Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

NIKE ROSES OUTLET ZAČRETJE

Bokić curke.. Dali je možda koja od vas bila u dućanu? Može li se što pronaći ili je već sve rasprodano, pošto čujem da su sulude gužve i da se čeka pred vratima..? Sada je sve na sniženju 50%, a priča se da će biti i do 70%, zna li se možda koji dan će poćet to sniženje od 70% pošto se 13.02. dućan zatvara?
2019 02 05
Malo sam offtopic no... pišite adminki za brisanje negativne za uzimanje podataka (iako nije ok što to radite!). Dva puta imate negativnu od iste korisnice za isti slučaj, tu je jedna isto viška.
2019 02 05
Mi smo bili prvi dan dok još nije bilo reda i securitya na ulazu i dok se nije pročulo. Već u ponedjeljak navečer nije bilo skoro pa ničega tako da ako i bude veći popust ne vjerujem da će biti ičega za kupiti ,:)
2019 02 05
Ja idem sutra 😁
2019 02 05
> kockicaa: > Bokić curke.. > Dali je možda koja od vas bila u dućanu? > Može li se što pronaći ili je već sve rasprodano, pošto čujem da su sulude gužve i da se čeka pred vratima..? > Sada je sve na sniženju 50%, a priča se da će biti i do 70%, zna li se možda koji dan će poćet to sniženje od 70% pošto se 13.02. dućan zatvara? Bok, zbog čega se zatvara? Ja sam bila u nedjelju, bio je ogroman red a koliko sam uspjela skicnut ducan praktički prazan... Tak da...
2019 02 06
> Ljiljanalj: > Bok, zbog čega se zatvara? > Ja sam bila u nedjelju, bio je ogroman red a koliko sam uspjela skicnut ducan praktički prazan... Tak da... Citiram poslovni.hr "Navodno ta odluka ima veze s istragom Europske komisije koja sumnja da je Nike u Nizozemskoj, u kojoj je europsko sjedište kompanije, imao povlaštenu poziciju pri plaćanju poreza". Što god da to značilo :')
2019 02 06
Da nece vise uopce bit kao ni jednog nike ducana u hrvatskoj.. Ja bila neki dan ali tolki je red ispred da nisam mogla cekati..nemoze se doci na red..
2019 02 06
Zatvaraju outlet u hr jer ima se ne isplatindrzat. Nike je odlucio zatvorit sve outlete koji ne zaraduju milione godisnje. Dakle iako su super radili nisu zaradili dovoljno kak su si oni zamislili. Tako da nece bit ni onog kod Ikee koji se trebao otvorit. Moja sestra je bila a ono kad je netko tu prvi napisao da pocinje snizenje i rekla je da su ostali sve veliku brojevi robe,a tenisice nije ni gledala tak da za njih ne znam. Usphela je samo piknut majicu dvije plus kaj je dugo cekala da ude.
2019 02 11
Pozz curke, zanima me ako je koja vidjela jel imaju u outletu Puma Cali nove tenisice?
2019 02 14