Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Cijene u Sloveniji

U nekoj od tema su se se spominjale cijene parfema u Mulleru, Slovenija da su jeftiniji nego kod nas. Ne znam na kojoj je to temi bilo pa otvaram novu. Zanima me da li je to zbilja tako i za koliko su otprilike neki parfemi jeftiniji. Isplati li se obaviti shopping u Sloveniji? Ako netko više zna, bila bih zahvalna da napiše ovdje.
2019 02 05
Ja sad ne znam za parfeme jer ih ne kupujem,a puderi su bili jeftiniji po desetak eura(pricam za one skuplje) bilo je to pred par godina. Sad ne znam kako je jer vecinom idem u Austriju i po speceraj i po sminku. Taman sam bila prije dva dana jbg da si makar prije pitala. A sigurno je nesto jeftinije pa svakako odi ako imas priliku s nekim jer imaju innesto veci izbor.
2019 02 05
Ja živim u Sloveniji, ali ne bih znala odgovoriti. Ako te zanima cijena za neki određeni, slobodno napiši. Muller mi je u blizini :)
2019 02 05
Zanimaju me Bvlgari mirisi. Ali, sad kad ste spomenuli i puder, pogledala bih i šminku. Čini mi se da sam na jednoj temi prije pročitala da su cijene općenito jeftinije nego kod nas. Ako je to neka razlika u 1-2 kn, onda mi se ne isplati nositi sa sobom ili uopće tražiti po Mulleru gdje se šta nalazi.
2019 02 06
Pokušaj malo istražiti po internetu, negdje sigurno piše. Prije je bilo jeftinije, ali nije neka razlika, koliko se sjećam.
2019 02 06
Znam da je prije bilo dosta jeftinije i imali su veći izbor. ( prijr cca 2 godine kad sam bila ) Probaj po netu pogledat.. 😀
2019 02 07
Ok, moram priznati da sam očekivala da će netko prokomentirati postoji li razlika u cijeni? ,:) ,:)
2019 02 09
Hvala puno na slikicima. Pa iskreno nezz, sad kad uspoređujem, baš i nije neka razlika ako uzmem u obzir da i kod nas zna biti na akcijama. Gledam po Omnia. Za ostale ne znam. Moram jedan dan u dm pa ću pogledati i ostale. Hvala još jednom na trudu. Svakako će mi pomoći za uspoređivanje.
2019 02 09