Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Koji puder kupiti?

Pozdrav. Ovako...inace ne koristim bas puder, samo namazem kremom lice svako jutro ali sam ga odlucila ipak kupit samo ne znam koji jer ih ima mali milion. Inace sam dosta blijeda u faci i imam suhu kozu stoga ne znam koji bi mi najvise pasao? Da napomenem neki dan sam nakon dugo vremena stavila max factor i izgledala sam ko lutka. Pristica po licu stvarno nemam nego bi htjela malo tu blijedost u licu sakrit. Kakva su vam iskustva s bb kremom? Puderima? Sto bi preporucile?
2019 02 07
Nikako max factor jer je tezak, krenite sa Revlonom colorstay za vas tip koze, odlican je lagan a ima super teksturu i pokrivanje👍🏻 I naravno potrazite pomoc prodavacice da pogodite nijansu za vasu kozu
2019 02 08
Kakva je BB ili CC krema ..nisam koristila..da li je kompaktna ..gusta ili prozirna..kao krema ?
2019 02 08
> Vikili: > Kakva je BB ili CC krema ..nisam koristila..da li je kompaktna ..gusta ili prozirna..kao krema ? Ja imam od garniera...zadovoljna sam ...nesto izmedu kreme i pudera,osvjezi lice i daje mu malo boje po zimi, a kad je skinem ima efekt kreme-koza mi je meka i nahranjena...prekriva manje nedostatke...
2019 02 08
Moja preporuka je Bourjois Healthy mix serum ili puder. Jako su lagani i imaju srednje prekrivanje, dosta prirodan i svjež izgled. Ja ga koristim već dosta godina i nikada nisam našla bolji. Od Max Factora i L'Oreala su me znali jako peći za lice (pogotovo oko očiju) i stezati pa ukoliko nemate zrelu kožu bolje ih izbjegnite.
2019 02 08
> Vikili: > Kakva je BB ili CC krema ..nisam koristila..da li je kompaktna ..gusta ili prozirna..kao krema ? Ove od Garniera koje su u dužim i užim tubama su malo laganije teksture, u širim i kraćim malo teže, ali pokrivnost je otprilike ista, skoro kao light tekući puder
2019 02 08
Kupit cu onda bb kremu jer mi treba samo malo boje u licu. Hvala na odgovorima 😊😀
2019 02 08
Maybelline affinitone u tubici je ok ima svijetla nijansa i moze se ulovit na sniženju za 35kn a drzi cijeli dan.Bolje je od lorealovog true matcha. Od tih jeftinijh pudera. Ja imam isto suho lice.
2019 02 08
Nemojte nikako Garnierorovu BB kremu, smrt za lice
2019 02 08
Pogledajte na instagramu profile cokolina.nina i diamaramakeup, imaju u highlightima storyja dosta objava o puderima koje treba izbjegavati i koji samo stete kozi.
2019 02 08
> monadamon: > Moja preporuka je Bourjois Healthy mix serum ili puder. Jako su lagani i imaju srednje prekrivanje, dosta prirodan i svjež izgled. Ja ga koristim već dosta godina i nikada nisam našla bolji. Od Max Factora i L'Oreala su me znali jako peći za lice (pogotovo oko očiju) i stezati pa ukoliko nemate zrelu kožu bolje ih izbjegnite. Potpis!
2019 02 08
Nuxe krema BB je zakon i to medium nijansa...nije ni preskupa. Imam isti takav blijedi ten bez prištića. Lijepo ujednači ten,a ne izgledaš kao lutka.:)
2019 02 08
> SilaVila: > Nuxe krema BB je zakon i to medium nijansa...nije ni preskupa. Imam isti takav blijedi ten bez prištića. Lijepo ujednači ten,a ne izgledaš kao lutka.:) Hvala tu cu probat! 😁
2019 02 08
La roche posay ti ima isto dobre bb kreme koje su iz linije za hidrataciju koze imaju samo dve nijanse pa probaj trazit probni uzorak u ljekarni ak imaju i ona kosta ako se dobro sjecam oko 120kn. Mislim ak vec imas ok lice i zelis da sto duze tako ostane ulozi u kvalitetnu. Inace lrp imaju svaki mjesec u farmaciji popust od 20% u odredene dane. Od jeftinijih bi ti preporucila da probas i Olival bb imaju isto dve nijanse i mislim da je oko 60kn,a ako bas zelis neku skuplju bb kremu onda preporucam Este Lauder.
2019 02 08
Bourjois Healthy mix :)
2019 02 08
1 2