Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ginekolog Zg

Drage Zagrepcanke, otvaram karton kod ginekologa pa bih vas zamolila da mi preporucite nekog dobrog. Usput da mi napisete kolko dugo se ceka za pregled, ultrazvuk i to. Hvala:)
prije 6 dana, 00:27
Ako zelis socijalnog, budi sretna da nadjes bilo kakvog jer situacija u ZG je kriminalna po pitanju pedijatara i ginekologa. Od privatnika ja uvijek preporucujem Podobnika, i to njegovu kcer Petru Brlecic Podobnik.
prije 6 dana, 08:11
http://www.dzz-zapad.hr/personal.php?ordinacija_id=372
prije 6 dana, 08:57
Moras napisat i koji kvart otprilike. A sto se tice privatnika svaki u poliklinici je dobar i detaljno ce sve pregledat i bit ce njezan i brizan. Ja cesto idem privatnicima i vecinom su ok. A onda odem i socijalnom i dobijem i drugo misljenje. Dijete mislim sad je skoro odraslo ide kod Sabola na Cvjetno naselje ako nekom treba pedijatar da zna. Imaju komplet sve tamo. Mi smo od prvog dana kod njih i zbilja brinu za sve. Cak su nas i zvali kad je vrijeme za cijepljenje. Tako da ni brige ni pameti.
prije 6 dana, 10:36
> kkorina: > Moras napisat i koji kvart otprilike. A sto se tice privatnika svaki u poliklinici je dobar i detaljno ce sve pregledat i bit ce njezan i brizan. Ja cesto idem privatnicima i vecinom su ok. A onda odem i socijalnom i dobijem i drugo misljenje. Dijete mislim sad je skoro odraslo ide kod Sabola na Cvjetno naselje ako nekom treba pedijatar da zna. Imaju komplet sve tamo. Mi smo od prvog dana kod njih i zbilja brinu za sve. Cak su nas i zvali kad je vrijeme za cijepljenje. Tako da ni brige ni pameti. Znaš li nekog dobrog privatnog zubara koji zna sa djecom - širi centar grada?
prije 6 dana, 12:06
Ledikdent , Dr . Martina, fenomenalna s djecom! Strpljiva, blaga i smirena. Imaju čak i telku na zidu gdje djeci puštaju crtiće 😀 za vrijeme popravljanja zubića. Ordinacija se nalazi u Sloboštini , nije baš u Centru al isplati se otići . Bar je naše iskustvo bilo vise nego odlično !!
prije 6 dana, 14:17
> Pavlaa: > Ledikdent , Dr . Martina, fenomenalna s djecom! Strpljiva, blaga i smirena. Imaju čak i telku na zidu gdje djeci puštaju crtiće 😀 za vrijeme popravljanja zubića. Ordinacija se nalazi u Sloboštini , nije baš u Centru al isplati se otići . Bar je naše iskustvo bilo vise nego odlično !! hvala ti puno
prije 6 dana, 14:42
Studentica sam pa trazim socijalnog ginekologa, a kvart ovako oko centra, savske, tresnjevka, martinovka, knezija.
prije 6 dana, 16:26
DariaŠtambuk Ćosić i njen suprug Jozo Ćosić u klinici Štambuk u Zvonimirovoj ulici. Fenomenalni su. Daria je ortodont, a Jozo zubar- protetičar. Ja vodim kći kod njih godinama i jako smo zadovoljni. Zbilja znaju s djecom i strahom. Moju kći su skroz riješili straha. Cijene su im korektne i ne naplaćuju svaku sitnicu kao mnogi drugi.
prije 6 dana, 16:28
> marbil: > > kkorina: > > Moras napisat i koji kvart otprilike. A sto se tice privatnika svaki u poliklinici je dobar i detaljno ce sve pregledat i bit ce njezan i brizan. Ja cesto idem privatnicima i vecinom su ok. A onda odem i socijalnom i dobijem i drugo misljenje. Dijete mislim sad je skoro odraslo ide kod Sabola na Cvjetno naselje ako nekom treba pedijatar da zna. Imaju komplet sve tamo. Mi smo od prvog dana kod njih i zbilja brinu za sve. Cak su nas i zvali kad je vrijeme za cijepljenje. Tako da ni brige ni pameti. > Znaš li nekog dobrog privatnog zubara koji zna sa djecom - širi centar grada? Ja imam jednog koji je super ,ali nisam bas sigurna kakav je sa djecom obzirom da nismo imali tih problema tako da ti ne mogu sa sigurnoscu reci.
prije 6 dana, 16:32
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4f61c3d9ffbf62191d9579a7bc38b94d.jpg) Moja sestra ide kod njega i kaze da joj je skroz ok. To ti je odmah na pocetku srednjaka. Vrlo blizu Knežije,pa eto pogledaj.
prije 6 dana, 16:45
Probaj kod dr. Đurđa Žigmundovac Klaić, DZ Zagreb Centar, Grgura Ninskog 3 (iza Esplanade). tel. 3782828, rade parnim datumima ujutro, neparnim popodne. Moju kćer su primili prije tri mjeseca, ne znam da li zato što sam i ja tamo pacijent, ali probaj. Evo i tu nekih savjeta: https://mojekrpice.hr/forum/t/255257/soc-ginekolog
prije 5 dana, 21:52
Probaj Igora Srčeka. http://www.dzz-zapad.hr/personal.php?ordinacija_id=345 Taman prima nove pacjente i žene se cine dosta zadovoljne. https://najdoktor.com/igor-srcek/d17161 A izgleda da ti je i taman cca u kvartu. (:
prije 5 dana, 11:16
> didi16: > Drage Zagrepcanke, otvaram karton kod ginekologa pa bih vas zamolila da mi preporucite nekog dobrog. Usput da mi napisete kolko dugo se ceka za pregled, ultrazvuk i to. Hvala:) Ja sam otvorila kod Igora Srceka i civjek je odlican, njezan pri pregledu sve ljepo obasni. I prima nove pacijente.
prije 5 dana, 20:07
Hvala svima na prijedlozima!
prije 10 sata