Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Parfemiiiii

Skupljam prijedloge za jeftinije parfeme za proljece. Do nekih 200 kn.. dakle Avon, Dm, Muller i slicno. Nesto lagano, svjeze, cvjetno :)
2019 02 11
Bruno Bananni Woman ,puderast ,postojan i ne gusi.Gdje god prodem pitaju me koji parfem imam na sebi .Mislim da kosta oko 129 kn u dm- u
2019 02 11
I da...Zara ima krasne cvijetne parfeme ,veliki izbor ,samo trebate paziti da kupite bas parfem a ne toaletnu vodu
2019 02 11
Escada celebrate now. Za razliku od njihovih jako slatkih ovaj je bas prelijep. Mislim da je 199kn u dmu.
2019 02 11
Naomi Cambell Cat Deluxe svjez poseban postojan jeftin meni najdrazi od tih jeftinijih mirise mocno ima neku posebnu notu moze proc i Bruno Banani woman onaj mali roze sa spicom takodjer jako kvalitetan a niska cijena.Mogu mi jos proc i Christina Aguilera parfemi jako kvalitetni za malu cijenu
2019 02 11
> fashionbarbie55: > Naomi Cambell Cat Deluxe svjez poseban postojan jeftin meni najdrazi od tih jeftinijih mirise mocno ima neku posebnu notu moze proc i Bruno Banani woman onaj mali roze sa spicom takodjer jako kvalitetan a niska cijena.Mogu mi jos proc i Christina Aguilera parfemi jako kvalitetni za malu cijenu Christina Aguilera definitivno
2019 02 11
> fashionbarbie55: > Naomi Cambell Cat Deluxe svjez poseban postojan jeftin meni najdrazi od tih jeftinijih mirise mocno ima neku posebnu notu I meni je ovaj od Naomi jedan od dva koja koristim :).A prvi mi je Calvin Klein Eternety.Imam samo 3 parfema u svojoj kolekciji.U principu nisam ljubitelj parfema,a ova 3 su jedina koja mi odgovaraju.A treći je Elizabeth Arden Green Tea.
2019 02 11
I parfemi ne mirišu na svima isto.Moja sestrična koristi Venezia od Laure Biagiotti i na njoj mi predivno miriše.A ja kad ga stavim,uguši me i nije mi to taj miris.
2019 02 11
Naravno da ne mirisu na svima jednako. Zato i skupljam vise prijedloga pa cu naravno izvuci jedan ili dva koji mi budu najbolji :)
2019 02 11
Meni baš i nije među omiljenima, ali je stvarno osvježavajuć i nije slatkast: Little Black Dress iz Avona. Također, jedan od laganijih i ugodnijih mirisa iz Avona je Senzuelle, malo je puderast, ali nekako čist i svjež miris, bez slatkoće. Isto iz Avona preporučujem Far Away Bella, lagani cvjetni miris, ali nažalost, ne izgleda mi dugotrajan. Od Naomi CatDeluxe ili Christinini mirisi (posebno at night) su mi odlični, ali ja bih ih prije svrstala u kategoriju slatkastih i začinskih mirisa. Na tu foru je sličan i Far Away Rebel iz Avona. Ali probajte i Oriflame Innocent white Lilac, skroz miriše po jorgovanu. Nisam dosad naišla na parfem koji skroz identično miriše na neki cvijet.
2019 02 11
Little black dress je po meni nekako vise za jesen, barem ga ja tada nosim 8-) A od Banderasa imam Queen of seduction, on mi je odlican..
2019 02 11