Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Pomoc s negativnom ocjenom

Pozdrav svima, dosad se nisam javljala puno po forumu, kontaktirala sam adminicu da vidim moze li se obrisati negativna povratna. Naime, cura mi se javila da joj posaljem cizme pouzecem na sto sam joj rekla da ce postarina biti 50,60 kn pa ako hoce tako da ju ona plati, rekla je da ce biti jeftinije (30ak) i da posaljem. To je bilo 40 kn, meni je bilo zao pa sam spustila cijenu cizama da ih manje plati. Nakon 10ak dana njenog nejavljanja zovem Postu i kazu mi da mi se vraca paket. Morala sam platiti 70ak kuna da ih ponovno preuzmem, nakon cega sam ostavila negativnu povratnu ccuri. Sada, nakon 2 i po mjeseca ona se ulogira i meni ostavi povratnu da sam ja prevarantica😂 srecom, ovo mi je tek prva neugodna situacija ovdje pa me zanimaju neka vasa iskustva s ovim i kako postupiti jer ipak nije lijepo imati negativnu povratnu. Hvala svima na odgovorima :)
2019 02 15
Javite se adminki i objasnite joj sve.☺
2019 02 15
Svakako se javiti adminki, objasniti situaciju i ako treba poslati kopiju razgovora.. osvetnicke negativne adminka uvijek obrise.
2019 02 15
Ja rodenoj materi ne bi slala pouzecem. Javite se adminki, a njoj nek negativna ostane.
2019 02 15
Ovo je bilo prvi i zadnji put 😂 mislila sam pa zasto bi to netko radio, sto ima od toga? Ali eto ima i takvih izgleda
2019 02 15
Tako nikada ne treba slati, joj ima takvih pacijenata po njuškalu, ufff, odmah si prevarant ako nećeš tako slati, a 2x mi se desilo da baš ti koji tupe da si prevarant da ne podignu paket... jer im bude preskupo... Zato sad zbog takvih isključivo poslujem s ljudima iz Istre, više uopće ne šaljem ni ne dajem tamo račun..
2019 02 16
Može se i mora obrisati takva negativna. Bez brige
2019 02 16
Apsolutno nikome ne saljem pouzecem.taman nista ne prodala Jer upravo takvi koji traze slanje pouzecem.ne preuzmu paket I jos moram platit da ga preuzmem nazad Adminka ce obrisat tu negativnu.bez brige
2019 02 16
Oki curke, hvala vam puno na odgovorima :) sad sam se opekla pa cu ubuduce izbjegavati takvu suradnju
2019 02 16
Je li account adminke ovo Admin2nd ?
2019 02 16
> supergirlR31: > Tako nikada ne treba slati, joj ima takvih pacijenata po njuškalu, ufff, odmah si prevarant ako nećeš tako slati, a 2x mi se desilo da baš ti koji tupe da si prevarant da ne podignu paket... jer im bude preskupo... Zato sad zbog takvih isključivo poslujem s ljudima iz Istre, više uopće ne šaljem ni ne dajem tamo račun.. Ne kužim koje veze ima Istra s pouzecem paketa?
2019 02 17
Uz dužno poštovanje, čitajte s razumijevanjem, poslujem isključivo sa ljudima iz Istre, tj. sa onima s kojima mogu odraditi primopredaju. Ja sam sa područja Svetvinčenata i zbog pacijenata koji zahtjevaju slanje pouzećem a ne dižu pakete, već ispada da samo zaje**** isključivo poslujem tako. A i zbog drugih stvari, primjerice da ona Ana operira i tamo... Na njuškalu ne postoje provjereni profili i povratne informacije. Ne bi niti ovdje surađivala sa nekim bez povratnih.
2019 02 18
> tejka1: > Je li account adminke ovo Admin2nd ? Da.
2019 02 18
> supergirlR31: > Uz dužno poštovanje, čitajte s razumijevanjem, poslujem isključivo sa ljudima iz Istre, tj. sa onima s kojima mogu odraditi primopredaju. Ja sam sa područja Svetvinčenata i zbog pacijenata koji zahtjevaju slanje pouzećem a ne dižu pakete, već ispada da samo zaje**** isključivo poslujem tako. A i zbog drugih stvari, primjerice da ona Ana operira i tamo... > Na njuškalu ne postoje provjereni profili i povratne informacije. Ne bi niti ovdje surađivala sa nekim bez povratnih. Ima super cura bez povratnih. Traže nešto konkretno na netu i odvede ih na krpice, regaju se i bez problema uplate odmah nakon dogovora. Ima i onih bez povratnih, blokiranih s novim profilom, koje se uz malo truda može provjeriti tko su one zapravo.
2019 02 23