Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ostalo /

Usluge uljepšavanja /

Dobra crvena boja za kosu

Molila bih preporuku za intenzivniju crvenu nijansu boje kose od ovih dostupnih dm/bipa boji za kosu? Kako dobiti jarku crvenu boju i može li se s tim bojama malo posvijetliti. Govorim o intenzivno crvenoj boji ali ne ona gothik nijansa i ne svijetle-bakrene nijansa - baš crvena. I ako imate iskustva sa bojanjem kanom-može li nakon kane boja za kosu? Napomena - trenutno imam crvenu boju kose Unaprijed hvala!
2019 02 22
Ja sam se doduše bojala u bakreno, ali od svih drogerijskih boja najboljima su mi se pokazale Keune. Pogledaj imaju li možda oni tvoju željenu nijansu. Što se tiče kane, stavljala sam ju neko vrijeme. Odlično je činila mojoj kosi, samo što kana daje baš bakrene tonove, narančaste (ja sam tako i htjela). Bez problema sam stavljala boju nakon kane, ali iste nijanse ili tamnije. Nakon kane se ne može (ili je jako teško) posvijetliti kosu, barem neko vrijeme.
2019 02 22
Hvala Vam puno, pomogli ste mi oko kane i vidjet ću za keune, uz keune se posebno kupuje razrjeđivač (ako se ne varam), slobodno me uputite kakav i ako još netko ima prijedlog, bila bih zahvalna da podijeli :)
2019 02 22
Zanima me i preporuke za nijansu farbe kojom se može postići ta intenzivno crvena, hvala!
2019 02 22
Ma nema na čemu:) Da, posebno se kupuje razvijač, ja sam uzimala od 6%. (postoji 3,6,9 i 12%). Moja prirodna boja je crna i uspjelo mi je izrast izjednačiti sa ostatkom sa tim postotkom. Čitala sam da Keune boje malo više isušuju kosu (meni nisu ništa više nego ostale boje) pa ako se za njih odlučite, dobro je neku masku ili nešto odmah staviti. Kad se zbroji boja i razvijač, ispadne malo više nego ostale boje, a osobno sam ih kupovala u Bipi kada su imali 30% na sve za kosu ili u Mulleru je znao biti gratis uz boju.
2019 02 22
Baš sad gledam TINTA COLOR RED INFINITY boju, i ima dvije nijanse 666 i 667, tako nešto bih htjela postići Još jednom puno hvala GreenQueen ;) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/dac8806bd70b058564578df4d2f115a2.jpg)
2019 02 22
Meni su odlične Biokap boje, ima samo u ljekarnama ili ove na linku, ja uzimam prirodne, isto bakrene tonove, ali ima i ovih "normalnih" boja I ne možete bojom posvijetliti kosu https://www.facebook.com/alfaparf.hrvatska/ evo i koje su boje http://www.alfaparfmilano.com/en/wp-content/uploads/sites/2/2019/02/eoc-pp022034-cartella-colore-2018-eng-library.pdf
2019 02 22
> vedranapv: > Meni su odlične Biokap boje, ima samo u ljekarnama > ili ove na linku, ja uzimam prirodne, isto bakrene tonove, ali ima i ovih "normalnih" boja > I ne možete bojom posvijetliti kosu > https://www.facebook.com/alfaparf.hrvatska/ > evo i koje su boje > http://www.alfaparfmilano.com/en/wp-content/uploads/sites/2/2019/02/eoc-pp022034-cartella-colore-2018-eng-library.pdf Hvalaaa, pogledati ću Biokap boje, to mi je novost!
2019 02 22
> Azaleasensia: > Kako dobiti jarku crvenu boju i može li se s tim bojama malo posvijetliti. Govorim o intenzivno crvenoj boji Na tamnoj/ tamnijoj podlozi apsolutno nikako bez blajha/ skidača farbe, pa prefarbavanje opet.
2019 02 22
> SaraKedavra: > > Azaleasensia: > > Kako dobiti jarku crvenu boju i može li se s tim bojama malo posvijetliti. Govorim o intenzivno crvenoj boji > Na tamnoj/ tamnijoj podlozi apsolutno nikako bez blajha/ skidača farbe, pa prefarbavanje opet. Šteta... Znači ni ton svjetlije /intenzivnije?
2019 02 22
Može maaalo intenzivnije, al da će biti ovako plameno crvena, nope. meni je bila fantastična wella kričavo crvena, al na tamnoj podlozi je bila neka srednje crvena, i to nakon xy prefarbavanja cijele kose. I ja sam htjela tu plameno crvenu bez blajha, na kraju odustala od crvene boje općenito jer je preteška za održavanje :(
2019 02 22
> SaraKedavra: > Može maaalo intenzivnije, al da će biti ovako plameno crvena, nope. > meni je bila fantastična wella kričavo crvena, al na tamnoj podlozi je bila neka srednje crvena, i to nakon xy prefarbavanja cijele kose. I ja sam htjela tu plameno crvenu bez blajha, na kraju odustala od crvene boje općenito jer je preteška za održavanje :( Hvala Vam na odgovoru, ja ću ostati crvena :) svi prijedlozi za neku određenu nijansu su isto tako dobrodošli :)
2019 02 22
Prije dosta godina je postojao crveni blajh od annyera, ja sam se stalno blajhala s tim.. Boja je bila baš kao što vi želite.. Samo nisam to vidjela nigdje nekih 10tak god ali probajte potražiti.. Sretno..
2019 02 22
> Nina87t: > Prije dosta godina je postojao crveni blajh od annyera, ja sam se stalno blajhala s tim.. Boja je bila baš kao što vi želite.. Samo nisam to vidjela nigdje nekih 10tak god ali probajte potražiti.. Sretno.. Tako je, koristila sam to jednom sa crne boje sam odmah dobila crvenu, dobar prijedlog, hvala puno!
2019 02 23