Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Savjeti za mršavljenje

Bok cure, Zanima me imate li kakvih savjeta za što brže mršavljenje uz već prilagođenu prehranu i treninge? Postoji li još nešto osim toga da vam je pomoglo izgubiti koju kilu? :)
2019 02 23
Ja treniram svaki dan, te pazim šta jedem (preko tjedna; vikendom si dopustim slatko 🙈), ali ima tih dodatnih sitnica koje volim pročitati a i prakticirati, primjerice, pijem aloe vera sok (100% čisti ESI) tokom dana, u vodu stavljam đumbir i limun, u smoothieje dodajem cimet. Prije sam jako brzo jela, sada pokušavam duže, odnosno više žvakati obrok. Pijem čajeve (ponekad zeleni, ponekad od mente, koprive...), u međuobrok ubacim bademe/orahe/lješnjake. Nadalje, kavu kad pijem, pijem bez šećera i mlijeka, ponekad produženu, ponekad espresso. Šta još pomaže, hm, začinjavanje hrane kajenskim paprom (ubrzavanje metabolizma), ocat u salati ubrzava razgrađivanje masnoća i tako dalje.
2019 02 23
> Rose007: > Ja treniram svaki dan, te pazim šta jedem (preko tjedna; vikendom si dopustim slatko 🙈), ali ima tih dodatnih sitnica koje volim pročitati a i prakticirati, primjerice, pijem aloe vera sok (100% čisti ESI) tokom dana, u vodu stavljam đumbir i limun, u smoothieje dodajem cimet. Prije sam jako brzo jela, sada pokušavam duže, odnosno više žvakati obrok. Pijem čajeve (ponekad zeleni, ponekad od mente, koprive...), u međuobrok ubacim bademe/orahe/lješnjake. Nadalje, kavu kad pijem, pijem bez šećera i mlijeka, ponekad produženu, ponekad espresso. Šta još pomaže, hm, začinjavanje hrane kajenskim paprom (ubrzavanje metabolizma), ocat u salati ubrzava razgrađivanje masnoća i tako dalje. Nadam se da koristite cejlonski cimet jer se obicni talozi u jetri i toksican je ako ga koristite svakodnevno.
2019 02 23
Jako malo jedem, ali skoro svaki dan slatko, ne previše. Postoji li neki učinkoviti preparat kojim bih mogla skinuti 7 kg? Nisam baš tip za vježbanje.
2019 02 23
> Jelena176: > Bok cure, > Zanima me imate li kakvih savjeta za što brže mršavljenje uz već prilagođenu prehranu i treninge? Postoji li još nešto osim toga da vam je pomoglo izgubiti koju kilu? :) rucna limfna drenaza :")
2019 02 23
Da da, znam, oduvijek koristim cejlonski (od Nutrigolda), ali svejedno hvala na savjetu. Makar ni njega ne stavljam uvijek, pošto mi ovisi šta ide sve u smoothie. > kkorina: > > Rose007: > > Ja treniram svaki dan, te pazim šta jedem (preko tjedna; vikendom si dopustim slatko 🙈), ali ima tih dodatnih sitnica koje volim pročitati a i prakticirati, primjerice, pijem aloe vera sok (100% čisti ESI) tokom dana, u vodu stavljam đumbir i limun, u smoothieje dodajem cimet. Prije sam jako brzo jela, sada pokušavam duže, odnosno više žvakati obrok. Pijem čajeve (ponekad zeleni, ponekad od mente, koprive...), u međuobrok ubacim bademe/orahe/lješnjake. Nadalje, kavu kad pijem, pijem bez šećera i mlijeka, ponekad produženu, ponekad espresso. Šta još pomaže, hm, začinjavanje hrane kajenskim paprom (ubrzavanje metabolizma), ocat u salati ubrzava razgrađivanje masnoća i tako dalje. > Nadam se da koristite cejlonski cimet jer se obicni talozi u jetri i toksican je ako ga koristite svakodnevno.
2019 02 23
Post 12 sati dnevno,npr prestanete jesti u 8 navecer pa opet jedete u 8 ujutro, jesti zobenu kasu za dorucak sa vocem, izbaciti secer npr piti kavu bez secera,ne piti zasladene napitke kao sokice i coca colu. U meduobrocima jesti voce kao jabuke,banane,narance, a za grickanje neke sjemenke kao bucine.Vjezbanje bar 2,3 puta tjedno
2019 02 23
Ja nekako mislim da bi trebalo probati više stvari i upoznati sebe dovoljno da biste znali što i kako. 2015god. Ja sam izgubila kile nesvjesno u vremenskom periodu od 6mj. Skinula sam 7kg. Ja sam jela apsolutno sve međutim bez vegete. Koristila sam sve začine osim vegete. Jela sam svaki dan u isto vrijeme odprilike 4-puta dnevno ali znatno manjih obroka od onih kad sam jela 2 put. Nisam trenirala uopće. Kretala sam se normalno u smislu ne znam, živjela sam na 4 katu i max 3 puta sam išla gore dole i možda ako bi izašla van napravila bi tipa kilometar dva pješke ali ništa extra. Imala sam uredan san. Najmanje 8h. I još jedan veliki plus u toj cijeloj priči jest taj da sam ja bila strašno boležljiva dok nisam počela tako živjeti a u tom periodu jedino što mi se je desilo jest to da sam dobila upalu grla. I to je to. I naravno. Voda. Što više. S vremenom posrane navika i tijelo te samo traži. Mislim bar u mojem slučaju. Danas 2019. Malo sam si poremetila cijeli taj raspored. Drastično usudila bih se reći. I dalje pijem puno vode ali i jedem slatko kao da sam cijeli mjesec u PMSu. Strašno. Ali nisam se vratila na početnu kilažu, ubiti dobila sam 2kg max i sad sam se prehladila prvi put nakon godinu i pol. Eto. To je moje iskustvo što se mršavljenja tiče..
2019 02 24
Moj savjet za mrsavljenje: Tanjur zamjeniti manjim( onim za deserte) i ne pretrpati ga...polako zvakati hranu ,piti samo jednu kavu dnevno u koju staviti malo smedeg secera i manje masno mlijeko,tokom dana popiti po nekoliko salica biljnog caja kojeg bi bilo dobro minimalno zasladiti,gotove sokove izbaciti iz prehrane....ja sam imala problema sa zelucem prije Bozicnih blagdana i na ovaj nacin sam smirila zeludac ali i u tri tjedna skinula pet kila .To mi nije bio cilj ,ali dobro je doslo 😉
2019 02 24
Ja sam u 2 i pol mjeseca izgubila 12 kg, za dorucak sam jela vecinom sardinu, rucak kuhano. Przeno i peceno potpuno izbacila, puno salate s malo bucinog ili maslinovog ulja, nisam vecerala i vjezbala sam 2-3 puta tjedno i naravno potpuno izbacila bijeli kruh i sve pekarske proizvode kao i slatkise, jela sam kruh od punog zrna iz lidla ali malo, pila 1 kavu na dan..
2019 02 25
Moja kolegica je napravila odličan rezultat u par mjeseci. Nije mi točno otkrila tajnu , ali je par stvari. Ne pije kavu sa šećerom i mlijekom, i jako joj je pomogao čajevac.
2019 02 26
Kod mene je stvar da što više jedem to više gubim kilograme, a kada ne jedem puno kao npr zadnjih par mjeseci samo se gomilaju kilogrami. Zbog čega je to tako ne znam, ne vježbam pretjerano, pijem vodu dosta, ali eto znači što više jedem više se topi, neka neko objasni ako se razumije u to :')
2019 02 26
> Anamarijamla: > Moja kolegica je napravila odličan rezultat u par mjeseci. Nije mi točno otkrila tajnu , ali je par stvari. Ne pije kavu sa šećerom i mlijekom, i jako joj je pomogao čajevac. Kako joj je čajevac pomogao, na koji način ga je uzimala?
2019 02 26
> danijela227: > Kod mene je stvar da što više jedem to više gubim kilograme, a kada ne jedem puno kao npr zadnjih par mjeseci samo se gomilaju kilogrami. Zbog čega je to tako ne znam, ne vježbam pretjerano, pijem vodu dosta, ali eto znači što više jedem više se topi, neka neko objasni ako se razumije u to :') Kada jedes vise puta metabolizam ti se ubrza pa probavlja brze hranu, zato se kaze da se treba imati 5 obroka u danu :)
2019 03 03
Da započnem, ova metoda koju ću spomenuti je jako dobra ako imate užurban život i ne stignete se sjetiti jesti, ali kad uhvatite vremena za pojest pojedete sve što bi i trebali i ne trebali. Intermittent fasting, jedete 8 sati a ostalih 16 sati ne. Ja sam si rasporedila da u 18h navečer prestanem s jelom, i tek onda oko 11/12 sati sljedeći dan počnem opet jesti. Nisam pretjerano pazila na prehranu, i u mjesec dana izgubila bez problema 3 kile. Pila sam svako jutro i večer šalicu zelenog čaja, bez šećera, meda... U početku prvih par dana bude teže dok se trbuh navikne, nakon toga ne osjećaš nikakvu glad.
2019 03 11
1 2