Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Sastanci. Ona i on. Brak /

Zaboravio mi je na rođendan :'(

Ehh, da se malo izjadam. Sad me već malo pustilo..ali i dalje sam ljuta ko ris! Neki dan mi je bio rođendan i mamlaz je opet zaboravio. U vezi smo sedam godina..ovo mu je treća godina za redom da zaboravi da mi je rođendan? Pa kak?! Osjećam se..UŽASNO! ..kaj vi mislite o tome? Kak bi se postavile da zaboravi na vaš rođendan? Zna da mi je to bitan datum i glupo mi je već da svake godine izbije rat na isti datum..unaprijed znam da mi je taj dan uništen, ali se nekako nadam da se ubuduće neće ponoviti :(
prije 17 dana, 14:42
Ajoj, i ja sam sa svojim sedam godina, ali nikad nije zaboravio bilo koji bitan datum. :| Živite li zajedno ili?
prije 17 dana, 14:52
Da, živimo zajedno već 6 godina.
prije 17 dana, 14:53
Ajoj. Ne znam, i ja sam osjetljiva po pitanju tih stvari i ne znam kako bi reagirala da stalno zaboravlja moj rođendan. Iako su muškarci poznati po tome da ne pamte datume i da im je to ne bitno, da im je svaki dan isti. Osobno sam jako osjećajna i sve primam k srcu tako da bi se vjerojatno slomila, a u istom trenutku bi bila bijesna. :( Što on kaže na to sve?
prije 17 dana, 14:55
A žao mu je, veli..a kaj to meni znači? Ne pamti datume, baš kak si i napisala..ali nekako smatram da bi trebao zapamtiti, zabilježiti si na kalendaru taj jedan jedini datum u godini i ne zaboraviti. Brinem se za njega, svaki dan ima skuhano, čisto, speglano..kad got da mu se jede, nije mi problem ni u pola noći pripremiti..nisam neka lijena bitanga, pa ko me šljivi. Stvarno se trudim, ugađam, možda i previše..i baš mi je žao. Osjećam se tak nebitno..
prije 17 dana, 15:03
U našoj vezi sam ja ta koja zaboravi :') Zaboravila sam dvaput obljetnicu veze. Iz te perspektive gledano, kao ona koja je zaboravila sa sigurnošću mogu reći da u mom slučaju to nema veze sa manjkom ljubavi. Doduše, nije bila neka drama. Da znam da je to partneru jako važno ne bih ponavljala tu grešku. Znači, u vas je zabrinjavajuće je što nije prvi put, a tebi je očito važno. Mislim da bi trebali onda ozbiljno popričati o tome.
prije 17 dana, 15:05
Pa mislim da bi trebao zapamtiti da, baš kao što Majalike kaže, pogotovo ako zna da je tebi to bitno. A opet, zavisi kako se on općenito ponaša prema tebi?
prije 17 dana, 15:24
Po meni je to jadno Nije istina da ne mozes 1 dan u godini zapamtit Kakvo je to musko ako ga moras podsjetit na svoj rođendan ne ocekujes neke ekskluzivne poklone i nez ni ja sta al bar da se sjeti
prije 17 dana, 15:41
Sutra mu nemoj ništa skuhati ni spremiti. Kad te pita gdje je, reci: Uh, zaboravila. :-D
prije 17 dana, 16:56
A kako njegov rođendan obilježavate? Kupiš poklon, ispečeš kolač/tortu? I kako on postupi kada shvati da je zaboravio? Da li se iskupio na neki način?
prije 17 dana, 16:59
To je napravila jedna frendica mužu kad joj je rekao da ona doma ionako ništa ne radi. Taj dan stvarno nije ništa radila. Stavila je lonac na stol, a u loncu je bila poruka: "Nije mi se dalo. Ionako ništa ne radim. " :-D Pa da vidiš kako se idući put neće sjetit.... :-D
prije 17 dana, 17:00
> Majalike: > U našoj vezi sam ja ta koja zaboravi :') > Zaboravila sam dvaput obljetnicu veze. > Iz te perspektive gledano, kao ona koja je zaboravila sa sigurnošću mogu reći da u mom slučaju to nema veze sa manjkom ljubavi. Doduše, nije bila neka drama. > Da znam da je to partneru jako važno ne bih ponavljala tu grešku. > Znači, u vas je zabrinjavajuće je što nije prvi put, a tebi je očito važno. > Mislim da bi trebali onda ozbiljno popričati o tome. Tako je i meni haha, on mene podsjeti na godišnjicu :')
prije 17 dana, 17:18
Moj muz je na pocetku nase veze zaboravio moj rodendan, nije me to uopce dirnulo, izasli smo van s drustvom i odmah sam skuzila da je zaboravio i ja mu nisam nista rekla ali na kraju veceri jedna prijateljica sto je tek dosla u kafic dosla je do mene i cestitala mi i on kad nije propao u zemlju od stida, mislio je da cu se ljutit pa se krenuo ispricavat -da zna kad je i da je kupio i poklon ali je pomijesao dane i sl., pustila sam ga da se pravda pred svima i da mu bude neugodno iako mi je bilo totalno svejedno. Vise nije nikad zaboravio. Svada ne, nikakve koristi-griznja savjesti da😈 I da, mali savjet-pocnite vise ugadat sebi a manje njemu, kad promijenitie vi plocu i on ce, ako ne promijeni promijenite njega😉
prije 17 dana, 17:26
Ajoj :- / baš tužno :- / Godišnjice mi i nisu neka bitna stvar ako se zaboravi, ali rođendan... Pa stvarno ružno. Ako ne može zapamtiti uvijek može staviti potsjetnik na mobitelu ili reć nekom drugom da ga potsjeti. Primijetila sam da je u većini veza prisutno to da se jedna strana uvijek trudi više, i to uglavnom tu manje zainteresiranu stranu baš i ne brine (kao što se vidi i iz priloženog). Tužno al istinito. Žao mi je što si tužna, nadam se da je ovo zadnji put.
prije 17 dana, 17:28
Ja bih ga cijenila po onome kakav je svaki dan.
prije 17 dana, 17:37
1 2 Sljedeći