Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Skidanje ljepila i naljepnice sa staklenke

Ima li netko način kako skinuti naljepnice ili ljepilo koje je ostalo na staklenki? Pokušala sam sa acetonom, sredstvima za čišćenje i ništa ne pomaže. :s
2019 03 08
potopit staklenke u vrucu vodu,da budu naljepnice prekrivene vodom ostavit malo,kasnije se lako skidaju samo se spuzvicom pređe ,i sve se skine,i ne ostaju tragovi ljepila
2019 03 08
Napravila sam tako, naljepnice su se napuhale i odvojio se samo papirnati dio, a ljepilo je ostalo 😑 inače mi se skinu cijele a ta strana gdje je ljepilo bude lagano sluzava od vode, ali ovima se opće neće skinuti. Kao da je drugačije ljepilo...
2019 03 08
eventualno jos staviti sodu bikarbonu pa istrljati imam i ja neke s kojih se neda,bas bude drugacije ljepilo sa nekih se bas lako skida,a sa nekih malo teze
2019 03 08
Obicno suncokretovo ulje. Staviti malo na krpicu ili vaticu i trljati
2019 03 08
Čula sam da ima neka fora s WD sprejom, ali nisam sigurna što se točno radi i da li funkcionira. Probat ću još sa sodom. Hvala!
2019 03 08
> KreativnoSelo: > Obicno suncokretovo ulje. Staviti malo na krpicu ili vaticu i trljati Ozbiljno? Nikad ne bih rekla da se s uljem može skinuti
2019 03 08
Ja sam stavila malo ulja na tu povrsinu, pricekala koju minutu i lagano sa spuzvicom istrljala, sve je otislo :")
2019 03 08
Hvala vam! Uspjela sam skinuti s uljem, malo teže, ali je otišlo! :")
2019 03 08
Molim! Drago mi je da smo pomogli 😊
2019 03 08
Žica za suđe i sredstvo za pranje posuđa. Dosad sam sve naljepnice na taj način uspješno skinula. Samo treba biti topla voda.
2019 03 08
Odlično ode i s kokosovim uljem.
2019 03 08
@Eisen77 tako sam i ja u početku, ali živcirali su me oni ostaci naljepnice koji ostanu na žici pa sam počela namakati. Uvijek bi se odvojila cijela naljepnica. @vedranapv ulje mi uopće nije palo na pamet, ali sada znam za ubuduće! :")
2019 03 08
Meni se idealnim pokazalo samo staviti staklenku u mašinu za suđe (onaj normalni program od cca sat vremena) i kad se suđe osuši samo se etiketa u jednom komadu skine bez ikakvih mrvica i ostataka ljepila.
2019 03 09
Ja natopim s rakijom i ostavim malo i skine se bez problema
2019 03 11
1 2