Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Zagreb - vjenčanica, svečana haljina

Drage cure, uskoro će sestrična u potragu za vjenčanicom, planira u Zagreb. Neki limit mislim da je 5000 kuna. S obzirom na to da je ona iz Njemačke, mora je kupiti jer nema kad je vraćati i ostalo što uz to ide. Imate li prijedloge u kojim salonima bi mogla naći nešto lijepo, a da nije preskupo? Ja sam nekako sklona mišljenju da bi se za taj novac mogla naći mnogo ljepša svečana haljina u tipu vjenčane nego vjenčanica, ali ne znam gdje bismo to tražile. Sviđa joj se nešto u stilu beogradskog Lavani Couturea. Pa eto. Prijedlozi gdje, kako, što je ponuda? Isto tako, cura nije slon, ali ima 68 kilograma pa nemojte davati preporuku za lokale gdje je najveća veličina S 😁
2019 03 11
Imate u Zagrebu u Petrovoj nekoliko salona u istoj ulici ili salon Ljubav na Črnomercu i u Prečkom (ne sjećam se naziva salona, ali znam da je bilo dosta povoljno). Većina vjenčanica su veći brojevi koje oni sužavaju po potrebi i prilagođavaju tijelu. Neka prvo pogleda na internetu modele koji joj se sviđaju, pa nazove salon i pita cijenu, tako će se najmanje našetati i znati otprilike cjenovni rang. Mislim da je 4000-5000kn sasvim dovoljan budžet za lijepu vjenčanicu.
2019 03 11
HDstyle salon vjencanica na Malešnici Imaju svoju stranicu ,pa neka pogleda Imaju veliki izbor haljina,mozda pronađe sto joj se sviđa U svakom salonu se haljina prekraja po mjeri,tako da to nije problem
2019 03 11
> kozmetika88: > HDstyle salon vjencanica na Malešnici > Imaju svoju stranicu ,pa neka pogleda > Imaju veliki izbor haljina,mozda pronađe sto joj se sviđa > U svakom salonu se haljina prekraja po mjeri,tako da to nije problem Hmm bolje ne tamo sogorica mi je bila kaze katastrofa narucuju sa wisa po 560kn a tu prodaju po 3000 Tako si moze i sama naruciti..
2019 03 11
Vidim da na ovoj stranici ima dosta kratkih vjencanica.Ja bi preporucila Boudoir ako jos se sviđa taj stil. Ja sam svoju vjenčanicu platila 5400. Treba baš u dućan otići jer je ogroman izbor.
2019 03 11
Nije Zg, ali jucer sam bas prolazila kraj jednog poznatog salona u Brodu, imaju rasprodaju vjencanica vec od nekih 900ak kn. E sad kakve su i sto, nemam pojma, ali vidim da si ti relativno blizu pa eto.. 🙂
2019 03 11
Royal Bride u Gundulićevoj. Prošla sam ih stvarno velik broj u Zagrebu, kada se prijateljica udavala. Ok, svatko ima različit okus, ali te su mi jedine opravdale izgledom svoju cijenu.
2019 03 11
Cure, hvala vam. :) Ako imate još koji prijedlog ili znate nekoga tko bi mogao imati, uputite ga na ovu temu 😂
2019 03 12
Royal Bride po meni najljepsi izbor sestra je tamo iznajmila i predivna vjencanica ako se dobro sjecam iznajmljivanje je bilo 5000 al nisam 100%sigurna ugl imala je uz to dodatke veo i kao bolero cipkani i haljinice za curice koje su nosile vjencanicu
2019 03 17
Djevojke, hvala vam svima na savjetima. Bile smo u Royalu, nažalost nismo oduševljenje. Prošle smo salon Katjusha u Petrovoj i mogu ga preporučiti svim djevojkama za početak razgledavanja. Haljine lijepe, većinom pripojene i bogato izrađene. Gospođa koja tamo radi veoma brine o njima (hoda u papučama po salonu, haljine ne idu tamo gdje hodaju posjetitelji). I puna je savjeta, uputi vas što biste trebali probati, kako... Probe se ne naplaćuju, iako se termin rezervira. Vjenčanicu smo pronašle u Envy Roomu, momci su pristupačni, dragi i haljine su divne. Bogat je izbor, idu od cca 7 000 do 15 000. 10 % je na plaćanje gotovinom. Haljina se šiva po vašim mjerama, nova novcata. Tako da ako uzmemo u obzir da je u salonima tipa Royal iznajmljivanje cca 6, 7 tisuća kuna, zaista je cijena fer. Eto, nadam se da sam nekome pomogla.
2019 04 07
Zna li možda netko kako se kreću cijene vjenčanica? I odnosi li se to na najam ili kupnju, npr. u Nancy, Katjushi ili Artajanu? Hvala unaprijed :)
2019 10 26
Bile smo u Katjushi, izbor je popriličan, ali radi se o dizajnerskim vjenčanicama i prilično je skupo. Mislim da je najam (prvo nošenje, nova kolekcija) početno oko 5 ili 6 000 kuna. Nekad i više. Ali najlakše je nazvati i pitati ili se obratiti na Facebooku. Svi odgovaraju na poruke vrlo brzo.
2019 10 26