Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Asos kupaći

Pozdrav cure :) Jeste li kupovale kupaći kostim sa Asosa, kakve su kvalitete i je li veličina realna? Također ako imate preporuku za neki web shop sa kvalitetnim kostimima.
2019 03 11
Hey, vidim nema iskustva pa ću svoje skromno s kupaćim shareati. Naručila sam prekrasan Asos bikini prošle godine no i gornji i donji su mi bili mali, uzela sam 38 kako i inače kupujem no čak i gornji (inače gore upadnem i u 36, al većinom 38) su bili jako knap. Izgledao je super, činio se kvalitetan, nije bio skup ali mali pa sam vratila, većeg broja nije bilo. Ja bih išla na broj veće što se tiče Asos branda i bikinija. Odlične kvalitete je River Island i kod njih preporučujem ovako - osobe koje nose 38 uzeti UK10 (eu36 deklarirano). Stim da gaćice ako su plitke, puno izrezane i tako male skromne po pitanju kroja uzeti broj veće, znači pravi 38-UK12. Ako nosite pravi S-36 onda ići na 34..nadam se da se kužimo, RI oznake su drukčije pa treba ići na broj manje po europskim oznakama, a po UK onako kako inače. Kvaliteta je neupitna, Hollister je nula za RI ;) ,:( RI imate na Asosu ali skromniji izbor. RI ima veliku poštarinu, ali za više komada ili skupna narudžba isplati se.
2019 03 12
I da, zaista su originalni dizajnom RI kupaći,kao i torbe..meni se sviđa ali vjerujem da nekom i ne, stvar je ukusa i kužim ako je moja preporuka bezveze ,:)
2019 03 12
Hvala puno Sonja! Baš ću malo pogledati :)
2019 03 12
Hm, cijena malo skuplja od npr Zafula, ali jako jako kvalitetniji i bolji krojem. Imala sam nekoliko kupaćih i bila sam baš zadovoljna sa svakim a cijenovno su negdje do 200kn. Veličinom realni i uvijek ih se može vratiti ako ne odgovaraju
2019 03 14