Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

sjedeća garnitura

Pozdravljam! Dali možda znate koliko bi koštalo presvlačenje sjedeće garniture? Trosjed,dvosjed,fotelja Barem otprilike ako znate cijenu molim vas :")
prije 6 dana, 12:10
Ja sam presvlačila prije koju godinu- trosjed, dvosjed i fotelju, s tim da sam imala i 5 ogromnih jastuka za presvući ali presvlačili smo samo dio gdje se sjedi jer je ostatak bio dobar, uz to iz trosjeda su mi vadili mehanizam za rasklapanje kreveta i stavljali klupicu i podebljavali spužvom i trosjed i dvosjed i ušivali jastuke da se ne miču, uglavnom svašta nešto i s njihovim svim materijalom i ruke me izašlo ukupno 1500 kn, eto ako vam to nešto pomogne
prije 6 dana, 13:31
Hvala Moja garnitura je od eko koze i sva je ispuckala i pićima se gulit inače je dobra i udobna pa smo mislili u stof to presvući
prije 6 dana, 13:54
Moja je isto ispucala i razmisljala sam uzet navlaku za kutnu. Ima na tv prodaji neka navlaka. Vidjela sam i na e bayu.Al sve mi se čini da ću novu kutnu uzeti.
prije 5 dana, 00:02
> rebecca555: > Pozdravljam! > Dali možda znate koliko bi koštalo presvlačenje sjedeće garniture? > Trosjed,dvosjed,fotelja > Barem otprilike ako znate cijenu molim vas :") Za trosjed i dvosjed smo platili 5000 kn. Promijenjeno je sve; spužva, podstava i tkanina. Skupo jest, ali i jako kvalitetno. Novi isti trosjed kakav imam bi me koštao 30 000 kn pa nam se presvlačenje itekako isplatilo.
prije 5 dana, 00:41
> miabubalo: > Moja je isto ispucala i razmisljala sam uzet navlaku za kutnu. Ima na tv prodaji neka navlaka. Vidjela sam i na e bayu.Al sve mi se čini da ću novu kutnu uzeti. Kolegica je uzela tu s tv-a, kaze da je uzas materijal i da ne legne lijepo (inace kolegica je jako jednostavna i nije neka picajzla), vratila je nazad i vratili su joj novac
prije 5 dana, 07:52
> IrenaAR: > > miabubalo: > > Moja je isto ispucala i razmisljala sam uzet navlaku za kutnu. Ima na tv prodaji neka navlaka. Vidjela sam i na e bayu.Al sve mi se čini da ću novu kutnu uzeti. > Kolegica je uzela tu s tv-a, kaze da je uzas materijal i da ne legne lijepo (inace kolegica je jako jednostavna i nije neka picajzla), vratila je nazad i vratili su joj novac Hvala. Onda necu te navlake probavat vec cu novu kutnu kupit.
prije 5 dana, 09:11
Ja planiran pozvati majstore da vide i procjene sigurno ce bit povoljnije nego novo skup je namjestaj
prije 5 dana, 09:28
> rebecca555: > Ja planiran pozvati majstore da vide i procjene sigurno ce bit povoljnije nego novo skup je namjestaj Pa da. Tako smo i mi napravili i super je ispalo, a daleko jeftinije nego da smo kupovali novo.
prije 5 dana, 12:43
> rebecca555: > Pozdravljam! > Dali možda znate koliko bi koštalo presvlačenje sjedeće garniture? > Trosjed,dvosjed,fotelja > Barem otprilike ako znate cijenu molim vas :") Poštovana, Imam broj 1 obrta u Zadru, pa ako hoćete samo saznati cijenu okvirno da se znate ravnati... Mogu Vam ga u inbox poslati. Koliko znam, presvlače sjedalice i brodske kauče i garniture, šivaju tende, pa mislim da imaju cijenu i za garniture. Samo izmjerite da im znate odmah reći. Lp.
prije 3 dana, 18:14
Joj ja sam kod Požege :")
prije 3 dana, 18:16