Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Lažljiva i vrlo neugodna korisnica

To je moja 1101. povratna. Baš si nekak mislim da otvorim temu ili ne, dugo me nema na forumu, ali moram podijeliti s vama ovo sretno iskustvo! Kupuješ haljinu i tražiš mjere, dobiješ mjere i pašu ti, onda kreće dogovor oko slanja, ona neće slati obično jer se uvijek izgubi ( ok, ali na moju odgvornost zakaj ne?), no dobro, ajmo tiskom, lagana ljetna haljinica bez rukava, traži ona 20kn, ja velim S paket je 15 kn, nek se gužva nije važno. Ne- 20 kn. Platila sam haljinu 900, pa da si vratim bar dio. ???? Tu sam trebala odustati, koza , već je bilo jasno da nije sve kak treba s razmišljanjem. Stigla haljina, mjere ne odgovaraju, široka mi , ispadaju cice kroz otvor za ruke, nenosiva- za mene. Poslikam, pošaljem, i tražim povrat. nakon litanije kolko je skupo plaćena haljina, dobijem- ne radim povrat. Zgadilo mi se. Pa ostavih negativnu. A jutros nađem osvetničku. Nakon 1100 povratnih, mislim da nisam ni u čemu pogriješila, ili?
2019 03 16
Naravno da niste Vi krivi što mjere nisu onakve kave su napisane i tražite i dalje povrat novca jer je prodavačica dala krive mjere.U ovom slučaju je njena krivica bez obzira da li radi povrat ili ne novce treba vratiti i to bez natezanja.
2019 03 16
Ne vrsi povrat jer tako pise na profilu :@ to onda svakako opravdava sve, uzas :@
2019 03 16
Zar to nije divno? Skroz jednostavno! Napišeš na profil ne vršim povrat i tak si osiguraš da možeš napisati kaj hoćeš, poslati kaj hoćeš ...
2019 03 16
Zao mi je zbog ove situacije PetiElement. Nekako mi se cini da ova "nova" korisnica i nije nova, nego neki stari profil. Evo sve suradnje sto ima su posljednjih dana, a vrlo vjesto barata stranicom. Jeste provjerili crnu listu?
2019 03 16
Bome nisam... Možda sam trebala kad je napisala "uvijek se izgubi", kak uvijek ženo a imaš 6 povratnih :o
2019 03 16
Pa nevjerojatno :s Žao mi je zbog Vas i još jedne grozne situacije u nizu na krpicama. Bezobrazluk nema granica, ali i meni je sumnjiva, ne čini se nova.
2019 03 16
Posaljite divnoj prodavacici link teme..da vidimo njeno cjenjeno misljenje.
2019 03 16
> Brdosuza: > Posaljite divnoj prodavacici link teme..da vidimo njeno cjenjeno misljenje. Jesam. Njezino mišljenje je vjerojatno da je to skupa haljina i da sam dobro prošla ,:(
2019 03 16
Pobogu koja je to uopce haljina pa da se poziva na cijenu? Na profiku ju je vec izbrisala. I na toliku cifru vam je tribala uracunat postarinu, ako ista, al ajd.
2019 03 16
> PetiElement: > > Brdosuza: > > Posaljite divnoj prodavacici link teme..da vidimo njeno cjenjeno misljenje. > Jesam. Njezino mišljenje je vjerojatno da je to skupa haljina i da sam dobro prošla ,:( Znaci ne javlja se na temu! Odlicno! Ali cita :') Ako nece vratiti lovu, objavite njene podatke javno, crna lista takoder. Vi ste sve kao kupac pitali, krivo je izmjerila, i duzna je vratiti kune. Da je vama odgovaralo 3 cm vise, vjerujte da biste te mjere dobili, samo da se docepa love. Koja bezobraznica!
2019 03 16
Nisam ju ja tolko platila, Desigual haljetak... ono s 5 kn za mali paket je koma... A mislim da nije pročitala još temu. Nek sam ja lažljiva i neugodna, a čuj neugodno je kad ti neko predoči dokaz da ni kriv.
2019 03 16
Možda sam nešto krivo shvatila... ne razumijem. Dakle ona je platila haljinu 1000kn, a tebi je "vrlo povoljno" prodala (iz druge ruke) za 10% manje? Ili kak? I zbilja, o kakvoj se haljini radi?
2019 03 16
> PetiElement: > Nisam ju ja tolko platila, Desigual haljetak... ono s 5 kn za mali paket je koma... > A mislim da nije pročitala još temu. Nek sam ja lažljiva i neugodna, a čuj neugodno je kad ti neko predoči dokaz da ni kriv. Ok, sad kužim. Ovo je njezin dio: "Platila sam haljinu 900, pa da si vratim bar dio." Malo mi je zbrčkan uvodni post. Ona ju je toliko (navodno) platila.
2019 03 16
> teehee: > > PetiElement: > > Nisam ju ja tolko platila, Desigual haljetak... ono s 5 kn za mali paket je koma... > > A mislim da nije pročitala još temu. Nek sam ja lažljiva i neugodna, a čuj neugodno je kad ti neko predoči dokaz da ni kriv. > Ok, sad kužim. Ovo je njezin dio: "Platila sam haljinu 900, pa da si vratim bar dio." > Malo mi je zbrčkan uvodni post. Ona ju je toliko (navodno) platila. Tak je. Metnula je svoju cijenu 130 kn i uporno želi 150 uplatu "da si vrati bar dio" , onda metneš veću cijenu a ne dereš kupca za poštarinu da si zaokružiš
2019 03 16
1 2 3 4