Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Slabe trepavice

Pozz cure, imam jedan problem pa molim za neki savjet ako ste imale slican problem Primjetila sam u zadnje vrijeme da kad se pogledam u ogledalo bez sminke kao da sam bolesna. Prvo i jedino primjecujem tamniju boju kapaka, dok podocnjake nemam i trepavice su mi vidno oslabile i kao da su svjetilije, na prvi pogled kao da ih ni nemam 🙁 Sumnjam na los rad stitnjace zbog nekih drugih simptoma koji se podudaraju ali isla sam na vadenje krvi i nalazi su mi potpuno uredni Jeste imale koja takav problem? Ne znam sto mi se dogada, vidim nalaze ali i dalje vjerujem da je sa stitnjacom problem ili sa hormonima Ali zna li netko kako da iz nutra poboljsam trepavice? Koji vitamini su bas za trepavice ako tog uopce ima? Hvala
2019 03 19
Ima u oriflame serum za trepavice, izgleda kao maskara, i jača trepavice, može i za obrve, mislim da je u katalogu travanj na zadnjoj stranici 19.90 kn - meni je to odlično
2019 03 19
> anajack: > Pozz cure, imam jedan problem pa molim za neki savjet ako ste imale slican problem > Primjetila sam u zadnje vrijeme da kad se pogledam u ogledalo bez sminke kao da sam bolesna. Prvo i jedino primjecujem tamniju boju kapaka, dok podocnjake nemam i trepavice su mi vidno oslabile i kao da su svjetilije, na prvi pogled kao da ih ni nemam > 🙁 > Sumnjam na los rad stitnjace zbog nekih drugih simptoma koji se podudaraju ali isla sam na vadenje krvi i nalazi su mi potpuno uredni > Jeste imale koja takav problem? Ne znam sto mi se dogada, vidim nalaze ali i dalje vjerujem da je sa stitnjacom problem ili sa hormonima > Ali zna li netko kako da iz nutra poboljsam trepavice? Koji vitamini su bas za trepavice ako tog uopce ima? Hvala Moji hormoni stitnjace su odlicni isto,a moram na operaciju i vade mi stitnjacu. Odi jos na uvz stitnjace pa si mirna. Tako ces je eliminirat i ako nije ona baci se na druge hormone i pretrage. Meni recimo trepavice dosta opadaju sada valjda zbog promjene vremena.
2019 03 19
Kupite ricinusovo ulje u apoteci, cca 17 kn i svaku večer, prije spavanja, namažite trepavice.
2019 03 19
> vedranapv: > Kupite ricinusovo ulje u apoteci, cca 17 kn i svaku večer, > prije spavanja, namažite trepavice. Tako je, meni pomoglo :))
2019 03 19
Pozz, pa kako? Sad ste me bas uplasili, zao mi je sto morate na operaciju, ne kuzim kako mogu biti nalazi uredni a idete na operaciju? Kako ste primjetili da vam stitnjaca nije u redu? Ja sam isla vasiti krv zato jer mi je prije mj dana doslo da me gusi u vratu tj tj dana mi je bila knedla u grlu i pritisak u plucima kao da me nesto muci pa nisam sigurna jer to stres ili stitnjaca, te su mi kapci postali tamiji i vidim da su mi trelavice postale rijede, slabije i svijetlije, a uz to sve imam pcos i ne mogu ostati u drugom stanju vec godinama> kkorina: > > anajack: > > Pozz cure, imam jedan problem pa molim za neki savjet ako ste imale slican problem > > Primjetila sam u zadnje vrijeme da kad se pogledam u ogledalo bez sminke kao da sam bolesna. Prvo i jedino primjecujem tamniju boju kapaka, dok podocnjake nemam i trepavice su mi vidno oslabile i kao da su svjetilije, na prvi pogled kao da ih ni nemam > > 🙁 > > Sumnjam na los rad stitnjace zbog nekih drugih simptoma koji se podudaraju ali isla sam na vadenje krvi i nalazi su mi potpuno uredni > > Jeste imale koja takav problem? Ne znam sto mi se dogada, vidim nalaze ali i dalje vjerujem da je sa stitnjacom problem ili sa hormonima > > Ali zna li netko kako da iz nutra poboljsam trepavice? Koji vitamini su bas za trepavice ako tog uopce ima? Hvala > Moji hormoni stitnjace su odlicni isto,a moram na operaciju i vade mi stitnjacu. Odi jos na uvz stitnjace pa si mirna. Tako ces je eliminirat i ako nije ona baci se na druge hormone i pretrage. Meni recimo trepavice dosta opadaju sada valjda zbog promjene vremena.
2019 03 19
Odg vam je u inboxu ;-)
2019 03 19
> vedranapv: > Kupite ricinusovo ulje u apoteci, cca 17 kn i svaku večer, > prije spavanja, namažite trepavice. Potpisujem!
2019 03 20
Za trepavice je odlično ricinusovo ulje. Isprobano i definitivno djeluje!
2019 03 20
I ja sam kupila to ricinusovo ulje, ono je navodno općenito namijenjeno za rast i jačanje dlake. Al mora se biti redovit u tome da bi se vidjeli rezultati, meni je pomoglo kod obrva
2019 03 20
> InesLagancic: > I ja sam kupila to ricinusovo ulje, ono je navodno općenito namijenjeno za rast i jačanje dlake. Al mora se biti redovit u tome da bi se vidjeli rezultati, meni je pomoglo kod obrva Dal smije u oci? Msm a se slucajno desi prilikom nanosenja?
2019 03 20
> Anamarijamla: > > InesLagancic: > > I ja sam kupila to ricinusovo ulje, ono je navodno općenito namijenjeno za rast i jačanje dlake. Al mora se biti redovit u tome da bi se vidjeli rezultati, meni je pomoglo kod obrva > Dal smije u oci? Msm a se slucajno desi prilikom nanosenja? Ja nikad nisam imala nikakve smetnje, ali stavim ga pred spavanac i držim pored kreveta 😉
2019 03 20
> Anamarijamla: > > InesLagancic: > > I ja sam kupila to ricinusovo ulje, ono je navodno općenito namijenjeno za rast i jačanje dlake. Al mora se biti redovit u tome da bi se vidjeli rezultati, meni je pomoglo kod obrva > Dal smije u oci? Msm a se slucajno desi prilikom nanosenja? Znala sam staviti prije spavanja pa onda još gledati tv ili nešto na mobitelu pa mi je nekada znalo ući u oči, ali samo se malo zamuti vid, nema nikakvog peckanja i slično. Ja ga još koristim za suhu kožu na lakovima i petama, odlično je, a obrve mi rastu kao lude.
2019 03 20
Jel možda netko zna rok trajanja odnosno koliko dugo može stajati ricinusovo ulje? Meni je ostalo pola bočice, a kupila sam prije nekih godinu i pol dana? Meni se čini dosta dugo no i dalje nema specifičan miris i normalne je konzistencije.
2019 03 23
> maumau: > Jel možda netko zna rok trajanja odnosno koliko dugo može stajati ricinusovo ulje? > Meni je ostalo pola bočice, a kupila sam prije nekih godinu i pol dana? > Meni se čini dosta dugo no i dalje nema specifičan miris i normalne je konzistencije. Onda ga normalno možete upotrebljavati, ulja obično promjene miris od dugog stajanja ili držanja na toplom mjestu, ako je bilo na hladnom, i nije promijenilo miris onda je ok.
2019 03 23
1 2 Sljedeći