Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

SKINTEGRA PROIZVODI

Koristi li tko? Ja koristim već mjesec dana njihova 2 proizvoda i lice mi se pogoršalo, oni kažu da je to proces čišćenja ali i da ne mora biti, možda mi nešto od proizvoda ne odgovara. Ima tko da je imao sličnu situaciju?
2019 03 22
Bas sam i ja razmisljala danas postavit pitanje o iskustvima s njihovim proizvodima. Vec nego vrijeme planiram izdvojit novce za njihovu kozmetiku, ali ne znam kako ce lice reagirati. Tako sam uzela i toliko hvaljeni keihls pa mi nije odgovarao. Koje skintegrine proizvode koristite?
2019 03 22
Ja imam Spectru, Triu i Nectar i lice mi je blistavije. Koristim ih 3 mj
2019 03 22
Ja koristim njihove proizvode 3 mjeseca i ne primjecujem nikakve promjene, bas nikakve
2019 03 22
Atomic, Clarion, Hydra, Spectra. Oduševljena Atomicom, koristim ga kao drugi korak u double cleanse. Clarion mi ubrza izlazak prištića (ukoliko su u planu) na površinu kože, ali sam upalni proces puno kraće traje, ili ga gotovo i nema. I koža je blistava nakon njega. Odličan. Hydra je odlična hidratantna kremica, ponovila sam je već nekoliko puta. Spectru sam najmanje doživjela, nježna je, umirujuća, više za osjetljivi tip lica, ili je meni bila preblaga u zimskom periodu. Planiram uložiti u njihov vit C i okoloočnu i jedva čekam SPF. Općenito mi se sviđa njihov koncept, sastojci, cijena, hrvatski proizvod..👌
2019 03 23
Normalno je da koža prolazi period čišćenja. Kada koristite bilo koji preparat koji dubinski čisti kožu, lice će vam se prvo pogoršati i to je zapravo trenutak kad većina misli da im ne koristi i radi probleme, ali zapravo treba nastaviti s korištenjem. Logično je da vam se koža upali kada nečistoća počne izlaziti na površinu. Bit će vam super samo budite redoviti u korištenju 😊
2019 03 23
Moje iskustvo je da ako ti nesto ne odgovara - jednostavno ne odgovara i dosad mi se pokazalo da je ta "faza ciscenja" zapravo intolerancija koze na neki sastojak. Sa proizvodima koji mi pasu, bilo retin bilo kiseline mi se koza nikad nije pogorsala, a ucinci su bili itekako vidljivi.
2019 03 23
Koristim Clarion, Superbu C, Spectru i Naro. Clarion ispočetka svaki dan, sad sam smanjila, lice je čisto. Superbu samo ujutro, Spectru i Naro stalno. Prištić ako dođe prođe u rekordnom roku. Inače mi koža mješovita, na obrazima izrazito suha i ako ne stavim Spectru i Naro zatezanje je grozno, i s njima sam napokon to uspjela regulirati. Druga pozitivna stvar, imam SD i reguliralo mi perutanje (naravno samo lica, ne svih ostalih dijelova). I to mi je najveći plus i razlog zašto ne tražim dalje. Trenutno mi se na obrazu pojavilo crvenilo s 2,3 bubuljice, nisam sigurna je li lice reagiralo na nešto od preparata ili je možda od maske ( zbog posla često nosim masku s filterima). Sve traje ok, jedino se Spectra troši prebrzo. A koja dva koristiš? Kakvo ti je lice?
2019 03 23
Koristila sam Spectru zadnjih dva mjeseca. Nemam neke prevelike probleme sa licem, najvise crvenilo tokom ovih hladnih dana. Iskreno, nisam vidjela nikakve pretjerane razlike dok sam koristila Spectru i dok sam koristila neku povoljniju kremu iz drogerija. Moram napomenuti da mi je bocica jedva trajala ova dva mjeseca, premalo je proizvoda unutra.
2019 03 24
> ComeStai: > Koristim Clarion, Superbu C, Spectru i Naro. > Clarion ispočetka svaki dan, sad sam smanjila, lice je čisto. Superbu samo ujutro, Spectru i Naro stalno. > Prištić ako dođe prođe u rekordnom roku. Inače mi koža mješovita, na obrazima izrazito suha i ako ne stavim Spectru i Naro zatezanje je grozno, i s njima sam napokon to uspjela regulirati. Druga pozitivna stvar, imam SD i reguliralo mi perutanje (naravno samo lica, ne svih ostalih dijelova). I to mi je najveći plus i razlog zašto ne tražim dalje. > Trenutno mi se na obrazu pojavilo crvenilo s 2,3 bubuljice, nisam sigurna je li lice reagiralo na nešto od preparata ili je možda od maske ( zbog posla često nosim masku s filterima). > Sve traje ok, jedino se Spectra troši prebrzo. > A koja dva koristiš? Kakvo ti je lice? Koristim Triu i Clarion mjesec dana jer imam masnu kožu s proširenim porama a kažu da je ovo idealna kombinacija za to.. Znam da je možda prerano za promjene i poboljšanja ali čitajući recenzije, cure primjećuju razlike nakon tjedan, dva, pa sam tako i ja očekivala jer nemam problematično lice. Obični prištići, prije mjesečnice ih je više, kad prođe ona prođu i oni haha :) I zadnjih pola godine baš mi je lice bolje i onda sam se odlučila uzeti njihove proizvode da i to malo nesavršenosti riješim, međutim situacija je samo još gora, potkožne koje nisam imala ne pamtim kada zadnji put u zadnjih par dana samo izlaze... Kažem, ne znam jel mi nešto od sastojaka smeta ili je samo faza čišćenja. Možda sam samo nestrpljiva i trebam čekati bar još neko vrijeme pa doći do pravog zaključka :)
2019 03 26
> sunshinenow: > Ja koristim njihove proizvode 3 mjeseca i ne primjecujem nikakve promjene, bas nikakve :O što koristiš?
2019 03 26
> monadamon: > Normalno je da koža prolazi period čišćenja. Kada koristite bilo koji preparat koji dubinski čisti kožu, lice će vam se prvo pogoršati i to je zapravo trenutak kad većina misli da im ne koristi i radi probleme, ali zapravo treba nastaviti s korištenjem. Logično je da vam se koža upali kada nečistoća počne izlaziti na površinu. Bit će vam super samo budite redoviti u korištenju 😊 nadam seeee :) koliko otprilike traje ta faza čišćenja? Znam da je za svakog naravno individualno ali neki okviri?
2019 03 26
> Olina11: > > monadamon: > > Normalno je da koža prolazi period čišćenja. Kada koristite bilo koji preparat koji dubinski čisti kožu, lice će vam se prvo pogoršati i to je zapravo trenutak kad većina misli da im ne koristi i radi probleme, ali zapravo treba nastaviti s korištenjem. Logično je da vam se koža upali kada nečistoća počne izlaziti na površinu. Bit će vam super samo budite redoviti u korištenju 😊 > nadam seeee :) > koliko otprilike traje ta faza čišćenja? Znam da je za svakog naravno individualno ali neki okviri? Ne znam točno koliko jer je zbilja individualno no sjećam se jednog Jeleninog (vlasnica) Q&A-a pa je rekla da joj je lice bilo užasno nakon što je prestala piti pilule i počela je koristiti Skintegrine preparate dok još neki nisu bili ni vani i trebalo joj je koji mjesec da sve dođe u normalu. Možda da pitate na njihovoj FB stranici ako imaju opciju pisanja po zidu pa će vam se javiti cure s iskustvima, ili na nekoj slici gdje vidite da je koža slična vašoj. 😊
2019 03 27