Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nisam prevarena, ALI...

Ovako.. Javi mi se zenskica i pita za zamjenu. Pogledam njezin profil, cijene drasticno vece nego na mom i javim da nisam nasla nista sto bih mogla uzeti, a da bude realna zamjena. Na kraju odlucim da joj poklonim tu haljinu jer ju ne nosim, niti cu. Samo mi stoji. Ona se zahvaljuje, posalje podatke i ja posaljem o svom trosku. Ponudila je nesto naci i poslati u zamjenu, rekla sam ako ima neke tajice, moze, jer sam mj dana pred porod i nema smisla ista drugo da uzimam jer ne mogu nositi ni svoju odjecu. Uglavnom, kazem kako ne trazim zaista nista, da saljem od srca. Takav mi dan bio, bas sam bila raspolozena i doslo mi da nekoga usrecim. :) Paket je podignut, javila mi se nije. Ni da napise hvala, ne hvala, odgovara mi, mala je, velika, bacit cu u smece...nista. To me bas nekako pogodilo. I lijepo nadjem postove na CL na Fb kako je poznata prrvarantica, a i ovdje je na spisku. Uglavnom, nije mi zao haljine, imala je male nedostatke i stavila sam ju u prodaju za simbolicnih 25 kn. Nije mi zao ni 15 kn postarine. Zao mi je sto sam dala nekome kome ne treba i ne zasluzuje i iz principa necu vise da joj se javim.
2019 03 25
I ja sam imala slučaj da sam poklonila nešto, a nisam ni hvala dobila niti povratnu barem kao neki odraz zahvalnosti. Jednostavno ima takvih osoba koje nemaju srama ni kulture. Ipak, nakon takvih loših suradnji, uslijedile su i neke lijepe pa se nadam da ćete i vi to doživjeti. Nemojte gubiti nadu, drugi put ako budete poklanjali samo se prije treba raspitati o kome se točno radi i da li je ime na crnoj listi. Jedino što ovdje možete napraviti je to da ostavite link na profil kao upozorenje i nama ostalima o kome se radi, jer u jednu ruku ipak je bio jedan dogovor suradnje, tj.obećala je i ona nešto poslati.
2019 03 25
Ja nisam ovdje nova, novi je samo profil jer sam malo vise od dvije godine bila u Njemackoj, nisam koristila mail niti stari profil i ne mogu vise da udjem na njega. Kupujem 8 godina, vise na Fb nego ovdje, nekad nesto i prodam i provjerim kad kupujem,redovno pratim CL. Ali ovo sam zaista poklanjala i nisam trazila nista za uzvrat, zato nisam isla provjeriti, imala je 3 pozitivne povratne. Na spisku je pod brojem 189.
2019 03 25
Ta cura prodaje i na Facebook-u, baš sam neki dan vidila post sa istim slikama kao s njenog profila.
2019 03 25
> ValkyrieBlue: > Ta cura prodaje i na Facebook-u, baš sam neki dan vidila post sa istim slikama kao s njenog profila. I na let go isto prodaje.
2019 03 25
> Eisen77: > I ja sam imala slučaj da sam poklonila nešto, a nisam ni hvala dobila niti povratnu barem kao neki odraz zahvalnosti. > Jednostavno ima takvih osoba koje nemaju srama ni kulture. > Ipak, nakon takvih loših suradnji, uslijedile su i neke lijepe pa se nadam da ćete i vi to doživjeti. Nemojte gubiti nadu, drugi put ako budete poklanjali samo se prije treba raspitati o kome se točno radi i da li je ime na crnoj listi. > Jedino što ovdje možete napraviti je to da ostavite link na profil kao upozorenje i nama ostalima o kome se radi, jer u jednu ruku ipak je bio jedan dogovor suradnje, tj.obećala je i ona nešto poslati. Stvar opce kulture, takvih primjera ovdje na forumu ima malo vise. Ma ni ne treba mi njezina povratna, nisu mi ju ostavile ni dvije zene od kojih sam kupila, pa najmanje ocekujem od ovakvih korisnica.
2019 03 25
Adminki prijavite nek je blokira.
2019 03 25
Jako lijepo od vas, neki ljudi stvarno ne znaju sto je bonton..
2019 03 25
> ValkyrieBlue: > Ta cura prodaje i na Facebook-u, baš sam neki dan vidila post sa istim slikama kao s njenog profila. Nisam jos primjetila. Cudi me posto ju vecina admina zna zbog prijevara koje je radila. Jedino ako prodaje sa nekim drugim imenom, pa ne znaju da je ona.
2019 03 25
> nanchy88: > > ValkyrieBlue: > > Ta cura prodaje i na Facebook-u, baš sam neki dan vidila post sa istim slikama kao s njenog profila. > Nisam jos primjetila. Cudi me posto ju vecina admina zna zbog prijevara koje je radila. Jedino ako prodaje sa nekim drugim imenom, pa ne znaju da je ona. Nije prodavala pod svojim imenom već nekim drugim (Antonija/Anamarija ili tako nešto slično - nažalost ne mogu se sjetiti) Pokušala sam sad naći post ali ne nalazim...
2019 03 25
Mene je zena isto uzicala artikl i postarinu sam na kraju ja platila i poslala joj jos uz to par dodatnih stvarcica i isto ni a ni be, ono samo da kaze doslo je i to je to, nista, bas mi to bilo glupo, mislim ne ocekuje nitko hvalospjeve, da nisam bila u mogucnosti ne bih niti poklonila ali cisto stvar kulture javit da je nesto doslo i zahvalit se. Vidim da je na isti ili slican nacin poslovala i kod drugih korisnica i sve smo joj ostavile neutralne ocjene s opisom situacije. Moram napomenuti da sam imala i krasnih suradnji tj.gdje sam poklonila nesto korisnici bez da je trazila jer kako kazete doslo mi je i s kojima sam tako divno i prijateljski komunicirala, isto su i meni cure poklonile nesto tako, i jedna ovdje na forumu cura, zna ona koja je😉😙 i to mi je super, to su tako divne suradnje da sam se zbilja lijepo osjecala. Ima nas svakakvih, ne mora znacit da ce i sljedeci put biti isto, ima stvarno krasnih korisnica s kojima je bas uzitak suradivat
2019 03 25
Razumijem u potpunosti, prijateljica i ja poklanjamo iz tog razloga samo uz kupovinu...jer nije bilo ni hvala.. Duga priča....
2019 03 25
Koje je ime pod brojem 189. ma crnoj listi? Nemam pristup datoteci cl jer sam.preko moba, hvala
2019 03 25
Joj i meni se nažalost zamjerio poklanjanje. Poklonim nešto još tu i tamo ali sve rjeđe. Upravo to me najviše ljutilo što ne jave niti da je stiglo ni mu ni bu.
2019 03 25
> AnaKAna: > Koje je ime pod brojem 189. ma crnoj listi? Nemam pristup datoteci cl jer sam.preko moba, hvala Stela Pavičić Varaždin Stela Ferković, Stela Vanessa Pavičić
2019 03 25
1 2 Sljedeći