Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Banirati "naručitelje"

Sam nek njih ima, kolko mi to dobro dođe ponekad [:kesi] Nama pomognu, a sebi zarade bar za kavu [:hihot]
2013 09 20
slazemo se curke više manje.. ja podrzavam ove što naručuju preko neta
2013 09 20
Po tom bi trebalo pozatvarati i razne "butike" (većinom po manjim mjestima). Evo bila nekidan u jednom, našla dvije suknje koje su mi se svidjele, jedna je koštala 120, druga 180 kn. Popodne sam ih našla na eBayju za 5 dolara s poštarinom, odnosno 3,5 dolara s poštarinom. Da sam ih kupila, nitko mi ne bi bio kriv osim sebe same. Tako i tu, ako netko nađe ovdje nađe artikl s eBayja s ogromnom maržom i kupi, tko mu je kriv. Ako može naći na krpicama, može i na eBayju. Što se mene tiče, nek ljudi prodaju što hoće i nabijaju cijene koje hoće.
2013 09 21
pa nek kupuju ljudi gdje zele,iznose i stave na krpice i etoti polovna krpa.sta ima veze odakle tko narucuje robu ..gluuupost. a i one koje kukaju kakve su cijene pa nek kukaju,cijene su kod nekog vece kod nekog manje ,boze moj.kupi ili ostavi.prije toga cjenkaj se. sada bas ima otvorena tema kako su neke korisnice blokirane a nisu se reklamirale.mozda bas zbog ovakvih gluposti ,pitam se. ici nekog blokirat jer kupuje sa ebaya ,marsa ,kurca palca.
2013 09 21
nisam kupovala sa ebaya al ako i budem to ce bit na malo jer za na veliko nemam para [:vrti]
2013 09 21
1 2