Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

stres-kako protiv njega

pozdrav, trebam savjet. Zadnjih godinu dana onako osjetim blagi na prema teškom pritisaku u želudcu kad se god nađem u situaciji nekakvog konflikta ili povećeg stresa. počinjem na sitnicama se živcirati, osjećam doslovno kao teški teret na ramenima....i ja pomislim nekada, hajde nije da si u kreditu da radiš dva posla i još djeca, bašča, vrt... ne žalim se na život, ali u sebi nekada toliko osjećam pritisak da mi se žilice na glavi nekad izraze, posebice na sredini čela.... radim, studiram, doma svojima na selu pomažem, znači nisam osoba koja leži i razmišlja ''joj kak mi je teško'' zanima me samo da li ima nešto za ''smirenje'' na dnevnoj bazi da pijem a da nije štetno za organizam iliti makar za ''njegovanje živaca'' hvala na svakoj informaciji i savjetu
2019 03 28
Valeriana kapi. Persen tablete ili nešto slično. To je sve na biljnoj bazi i ne ide na recept.Pošto je prirodno,ne izazva ni zavisnost.
2019 03 28
Pratim i ja sam sva nekako u stresu pijem pola normabela zbog napada panike ali su konacno prestali pa bih voljela i to ukinut i pokusat sa necim na biljnoj bazi da se rijesim i tih normabela
2019 03 28
Ja se moram izmoriti... fizički... Nakon što osvijestim problem i spoznam što je taj moj stresor, odnosno otkrijem kom grmu leži zec, ja se moram istrčati, oznojiti, umoriti, iscrpiti totalno... otuširati se poslije i sve kao da ode s tom vodom...
2019 03 28
Tablete Valeral, nisu jake ali smiruju. Mogu se piti i za spavanje. Ili možda Belmiran Dan.
2019 03 28
Persen tablete
2019 03 28
Čaj od matičnjaka i mente, domaći, jak. Meni pomaže baš kod takvih stvari.
2019 03 28
Najbolji prirodni lijek za smirenje i "lijecenje" zivaca je gospina trava (caj,tablete,ulje).Nemojte pocinjati sa kemijom jer malo tko se potpuno rijesi toga kasnije.
2019 03 28
Ovo cu probati! Hvala Vam! > silkica: > Valeriana kapi. > Persen tablete ili nešto slično. > To je sve na biljnoj bazi i ne ide na recept.Pošto je prirodno,ne izazva ni zavisnost.
2019 03 28
Nikakve biljne i slične tablete ne mogu pomoći. Sa stresom se treba naučiti nositi. Nema osobe koja nije pod stresom. To je, nažalost, danak suvremenog društva. Razgovor s osobom od povjerenja, odlazak psihologu, psihoterapija, razne metode opuštanja... tako se nosi sa stresom. Ostaje pitanje je li to uistinu stres ili napadaji panike? Bez stručne pomoći nema ni dijagnoze pa bih ja savjetovala odlazak k liječniku.
2019 03 29
Probaj dva dana u tjednu baš odmarat :-) Nemoj radit ništa - meni djeluje :-)
2019 03 29
Radis, studiras, pomazes svojima.... Mislis da to nije stresno? Ucis za ispit a razmisljas kako se trebas rano ustat za nesto obavit,tipa posao... Dali ti ta muka dolazi na poslu ili na faksu?
2019 03 29
> Tanči14: > Nikakve biljne i slične tablete ne mogu pomoći. > Sa stresom se treba naučiti nositi. > Nema osobe koja nije pod stresom. > To je, nažalost, danak suvremenog društva. > Razgovor s osobom od povjerenja, odlazak psihologu, psihoterapija, razne metode opuštanja... tako se nosi sa stresom. > Ostaje pitanje je li to uistinu stres ili napadaji panike? > Bez stručne pomoći nema ni dijagnoze pa bih ja savjetovala odlazak k liječniku. Slazem se. Konkretno sto se tice valeriane, ja sam pila caj i kapi zbog migrena, jer valeriana opusta misice. Bila sam pospana od toga. Normabel ista stvar, pospana, ako ne uspijem odspavati, razdrazljiva. Biljni pripravci ti nece odmoci ali nece ni rijesiti problem. Meni pomaze vjezbanje, osjecam se bolje, rastereti me.
2019 03 29
meditacija
2019 03 29
> traplord: > meditacija Definitivno meditacija
2019 03 29
1 2 Sljedeći