Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Skidanje žvake

Imam problem sa žvakom na trapericama i nemam pojma kako je skinuti. Probala sam sa ledom i sa peglom, ali ne ide. Vjerojatno bi išlo dolje da sam to vidjela prije nego sam ih oprala u mašini. Imate kakav savjet? :")
prije 20 dana, 20:44
Probajte staviti u zamrzivac preko noci, trebala bi se samo odguliti iduce jutro ako nije bas jako raskeljena ,:) Sretno u svakom slucaju!
prije 20 dana, 20:47
Ako možete negdje nabaviti etilena ( kojeg koriste u kemijskim čistionicama) stavite na pamučnu krpicu i samo malo istrljajte po žvaki. Ja sam neki dan tako skinula sa hlača. Kao da nije ni bila.
prije 20 dana, 21:34
Pošpricati sa lakom za kosu, ostaviti 15-tak sekunda i skida se bez problema. Probala sam nekoliko puta i ide super. Ponoviti par puta ako je sloj deblji. Sretno lp
prije 19 dana, 00:32
Ja sam uspjela sa acetonom od afrodite, onaj rozi. Nalijala sam na žvaku i bez trljanja stavila u vešmašinu, sve je izašlo. Jednom mi se ta žvaka naborala po pranju pa sam ju usjela prstima skinuti. Insče, po stavljanju acetona nisam trljala jer mislim da bih skinula boju s traperica. Na isti način sam uspješno skinula smolu te lak za nokte s odjeće. Nadam se da sam pomogla, lp
prije 15 dana, 13:03
Hvala cure, taman mi je trebala ova tema! Prvo probam zamrzivač. Lp.
prije 12 dana, 23:55