Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Proslave /

Krizma - poklon

Pozdrav! Trebam savjet. Kuma sam na krizmi jednoj curi, ali problem je što ne znam što bih joj poklonila. Ne nosi ništa od nakita, ne šminka se,... Htjela bih joj pokloniti nešto što će joj stvarno koristiti. Imate li kakvih prijedloga?
prije 17 dana, 23:45
sat za poklin + keš... ja sam bila prije 7 godina kuma nećaku... kupila sam mu adidas sat cca 500 kn koji i dan danas obožava i nosi...
prije 16 dana, 09:26
Sat je dobra ideja, ali zašto još i keš?
prije 16 dana, 09:33
Mi smo bili kumovi prosle godine i isto smo poklonili samo sat. Nismo imali potrebu jos za novcima jer nije bio jeftin. A koliko sam ja upucena tako nakit, satovi, parfemi to prolazi.
prije 16 dana, 11:16
korisne a usto i jako lijepe stvari za poklon su po meni sat i npr fotic to je nesto sto ostaje novac mi se nesvidja kao poklon za te prigode...ili npr mozda bi bilo lakse kad bi je povela sa sobom negdje da si cura sama izabere to bi bilo tebi lakse a i ona bi bila zadovoljna :)
prije 16 dana, 11:16
Sat svakako vam preporučujem kao i ostale cure koje su vam se javile. Moja kćer je dobila sat od kume, kojeg i danas nosi i obožava. Sad će i moja kćer biti krizmena kuma , također kupuje sat za poklon.
prije 16 dana, 14:59
Sat ili nekakva narukvica u Zaksa ili Swarowskog :)
prije 16 dana, 17:00
Sat je nekakav klasik i isfurano ali eto prolazi. Ako osoba ne nosi nakit, ne šminka se itd novac je najbolja solucija. S novcem nećete pogriješiti. Može si onda kupiti sama što hoćete ili štediti..
prije 16 dana, 17:41
Moje mišljenje je najbolje da pitaš, ja sam do sad bila 5 puta kuma i svaki puta pitam (za svaki slučaj) da li netko nešto želi ili treba. Barem da uzmem nešto što če se koristit. Za krizmu sam kupila sat i laptop.
prije 16 dana, 22:15
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0cc26b0f9d83679aab360d908f983932.jpg) Moja mama ima zasad ovo naručeno, mi smo htjele još detalja dodati ali osoba koja je naručila je htjela tako jednostavnije i pretpostavljam da uz to ide još i koverta, možda i nakit. Ovisi sve koliko se misli odvojiti.
prije 16 dana, 22:52
ja crtam slike i čestitke, tako sam i svojem kumčetu nacrtala i uokvirila sliku i uz to kuvertu s novcima. :)
prije 14 dana, 17:29
Ja sam od svoje kume u ono vrijeme dobila laptop i sat. Laptop će joj biti koristan u srednjoj školi, a i kasnije na fakultetu. :)
prije 11 dana, 16:08
Ja sam također kuma, novci, sat i parfem 😊
prije 10 dana, 15:54
Kad je bila moja krizma ja nikako nisam htjela sat i drugi nakit jer u to vrijeme nisam nosila nista od toga i napomenula sam to kumi. Zeljala sam bicikl to sam i dobila, moje cure isto nesu zeljela nakit pa su neke od njih dobile novce, tenisice i tako Svakako pitajte sto bi cura zeljela :)
prije 10 dana, 16:54