Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Prehrana, recepti, ekologija /

Za one koji jedu u McDonald's-u

Primjetila sam da dosta ljudi niti ne pogleda račun nakon kupnje tamo..ukoliko i Vi spadate među te ljude, imam malu obavijest za vas...na svakom računu nalazi se kod za pristup jako kratkoj anketi na njihovoj stranici ili u aplikaciji (znači, ne morate instalirati aplikaciju ukoliko ju nemate) i za riješavanje te ankete dobijete kod za besplatan capuccino ili neki drugi mali hladni napitak uz iduću kupnju (uz narudžbu na kasi, ne na aparatu)...eto, da ne trošite bezveze kad možete dobiti besplatno :) Nadam se da sada neće biti navala komentara o štetnosti hrane u Mc-u (svi znamo da je nezdravo, veliki broj svejedno ide) ,:) :')
2019 04 10
O hvala! Da nezdravo je,ali ja bih sada sve dala za jedan Big tasty!
2019 04 10
> silkica: > O hvala! > Da nezdravo je,ali ja bih sada sve dala za jedan Big tasty! eto, pravac McDonald's i besplatno pice za iduci put :D ja bih isto, da bar imaju dostavu...kiša me ulijeni skroz :')
2019 04 10
Da, to sam pročitala i ja na webu i na plakatu. I dobila račun BEZ TOG KODA. Valjda su osjetili da sam jedanput godišnje kod njih i da im se ne isplati to meni ponuditi. ;)))
2019 04 10
Super, sad moram svoju trudnu guzicu strpit do sutra sve bi dala za jedan cappuccinooooo </3
2019 04 12
Nisam nikad primjetila taj kod al od sad provjeravam 🤣
2019 04 13