Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Boja za plavu kosu

Pozdrav :") Za djevojke koje se bojaju u plavo same kod kuće, koju boju koristite, a da se ne ispire već nakon nekoliko pranja? Koristim Palette jer jedino od nje ne budem žuta/narančasta, ali boja se strašno brzo ispire i mislim da dosta uništava kosu. U frizerske salone mi je već muka odlaziti jer redovito obećaju platinastu kosu, a na kraju izađem žuta i ljuta. x-) Svaka preporuka dobrodošla.
prije 13 dana, 13:49
Loreal i Garnier, imate baš plave nijanse koje neutraliziraju žuti pigment, ja osobno ne volim niti sivu pa uvijek uzimam plavu s bisernim odsjajem, meni su ok
prije 13 dana, 14:06
Od keune 1511 i 1517 +9% hidrogen. Nemojte svaki put bojat cijelu duzinu kose, samo izrast obojajte. A 10ak min prije nego je isperete, u tecici boje sta vam je ostalo dodajte sampona i vode i umasirajte vrhove, i onda sve isperite.
prije 13 dana, 16:59
Keune definitivno, potpisujem viky222..
prije 12 dana, 14:09
> DariaDiadora: > Keune definitivno, potpisujem viky222.. Ja san provala razne plave profesionalne boje, al nekako mi keune najbolja i najpristupacnija za kupit ima u dm-u, bipa... I te dvije tube boje traju za vise bojanja... Nisan nikad kupovala plave nijanse od palete, garnier i ostalih jer neznan koji postotak hidrogena stave.
prije 12 dana, 14:39
Hvala svima na savjetima, istražit ću malo Keune boje.
prije 12 dana, 20:36
> MariaTu1: > Hvala svima na savjetima, istražit ću malo Keune boje. Ja koristim Evo Selective 9.0 , prezadovoljna sam...svako 5-6 put pituravanja , 9.0 pomijesam sa mrvu 9.3 ..i .radim isto onako kao i Viky22 ... :") Sretno s pituravanjem :")
prije 7 dana, 19:13