Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

APARTMAN NA MORU

Trazim apartman na moru za dvije osobe u periodu od 27.07 pa do 07.08. Uvjet da je u blizini plaze, da ima parkirno mjesto i klimu..ako netko zna da se iznajmljuje molim da javite.. Oglas je za prijateljicu koja nemoze nista naci, pa da joj probamo pomoci.. Prednost Zadar okolica, Nin, Vrsi, znaci nesto di su plaze lijepe pjescane..ali mozete slati sto imate..jos destinacija nije toliko bitna samo da je u neposrednoj blizini plaze.. Hvala puno unaprijed na odgovorima..😘
prije 11 dana, 06:30
Ja bi preporucila crnu Goru, Igalo, Herceg Novi, pa bilo koje mjesto od Budve do Sutomora. Bila sam prosle godine i osjecala sam se kao da sam bila prvi put na moru. Imaju predivne pjescane plaze, kao na filmu i uz plazu su kafici, restorani i sve sta mozete pozeljeti, a uz to i jeftina je hrana pa ne treba kuhati. Iznajmljivaci ugl imaju viber pa se moze lako dogovoriti smjestaj.
prije 11 dana, 08:58
Traži Zadar i okolicu, a vi preporučujete Crnu goru. Svašta. Ok u skučaju da niije odredila lokacije. Zašto ne Turska? x-)
prije 11 dana, 15:06
Pise prednost zadru i okolici. A posto ne moze nista naci zbog ko zna cega, ja preporucujem da gleda i dalje...jer su tamo prekrasne pjescane plaze i nije skupo. I pise da destinacija nije bitna tako da je vas komentar suvisan. Ismijavate mene koja samo nesto preporuca i hoce pomoci. I takoder Crna Gora nije na kraj svijeta ili da je udaljena od hr 1000 km kao turska. > laangelina: > Traži Zadar i okolicu, a vi preporučujete Crnu goru. Svašta. Ok u skučaju da niije odredila lokacije. Zašto ne Turska? x-)
prije 11 dana, 16:37
A ono, Zagreb - Herceg Novi je preko 600 km, a u Zadru si za 3 ipol sata (autobusom). Ja mogu ponuditi Dugi otok (kod Zadra), no ako se ide bez auta pješčane plaže nisu blizu.
prije 10 dana, 22:39
Apsolutno mi nije namjera ismijati bilo koga. Moja iskustva s Crnom gorom su upravo suprotna od navedenih. Crna gora je lijepa ali plaže su koma, hrana loša a cijene kao i naše. Na svim ostalim poljima, naveliko ispod nivoa, čak i hrvatskog turizma :) .
prije 9 dana, 11:34