Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Za sve fitnessice ->Mišljenje o ponudi suplemenata i funkcionalne hrane

Pozdrav curke, Zanima me vase misljenje na ovu temu. Imamo li zaista u ponudi sve sto zelimo? Nedostaje li nam nesto? I sto tocno? Po mome misljenju ima dosta stvari koje nam falin(npr razni proteinski keksi i dodaci prehrani) koji se nude vani a nama nisu lako dostupni. Iz tog razloga prilazem sljedecu anketu i molila bih vas vas input: https://forms.gle/JXmKHcyNXBMRwpL58 8-)
2019 04 14
Sve što ću napisati je čisto moje mišljenje i stav i ne mora biti točan i ispravan ;) Ja bih ovo "sve što želimo" preformulirala u sve što trebamo. A pravo pitanje je što zapravo od svega toga trebamo?! ;) Iskreno, bavim se fitnessom, nordijskim hodanjem, plesom i bicikliranjem, ali čisto amaterski za svoje vlastito zdravlje i kvalitetnije provedeno slobodno vrijeme i mišljenja sam da je sve to totalno nepotrebno, posebno ako se pazi na raznoliku i uravnoteženu prehranu. Osobno jedino koristim magnezij ukoliko se isforsiram. Druga stvar su profi sportaši koji imaju konstantne i jako naporne treninge i koji troše sve nutritijente te su njihovom tijelu nužni svi ti dodaci, ako su uopće nužni. U današnje vrijeme netko krene u neki sport, čisto amaterski radi svojeg zdravlja i bolje forme, krene koristiti i sve te dodatke bez konzultacija i totalno na svoju ruku. Hoću reći da treba znati razliku između profi i rekreativnog i da nisu dodaci prehrani za svakog i da bi se tu moralo pripaziti jer je svima sve dostupno. S druge strane, pitam se što su od svega toga koristili sportaši i to oni vrhunski nekada i zašto je to sad odjednom toliko nužno ako se baviš sportom?
2019 04 14
> Puzzla: > Sve što ću napisati je čisto moje mišljenje i stav i ne mora biti točan i ispravan ;) > Ja bih ovo "sve što želimo" preformulirala u sve što trebamo. A pravo pitanje je što zapravo od svega toga trebamo?! ;) > Iskreno, bavim se fitnessom, nordijskim hodanjem, plesom i bicikliranjem, ali čisto amaterski za svoje vlastito zdravlje i kvalitetnije provedeno slobodno vrijeme i mišljenja sam da je sve to totalno nepotrebno, posebno ako se pazi na raznoliku i uravnoteženu prehranu. Osobno jedino koristim magnezij ukoliko se isforsiram. Druga stvar su profi sportaši koji imaju konstantne i jako naporne treninge i koji troše sve nutritijente te su njihovom tijelu nužni svi ti dodaci, ako su uopće nužni. U današnje vrijeme netko krene u neki sport, čisto amaterski radi svojeg zdravlja i bolje forme, krene koristiti i sve te dodatke bez konzultacija i totalno na svoju ruku. Hoću reći da treba znati razliku između profi i rekreativnog i da nisu dodaci prehrani za svakog i da bi se tu moralo pripaziti jer je svima sve dostupno. > S druge strane, pitam se što su od svega toga koristili sportaši i to oni vrhunski nekada i zašto je to sad odjednom toliko nužno ako se baviš sportom? Slazem se
2019 04 14