Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

perilica posuđa

Bok svima! U novom stanu imam perilicu posuđa pa sam u potrazi za savjetom, koje tablete kupiti? Zanima me s kojim brendovima ste zadovoljne, što najčešće kupujete, trebam li kupovati sjajilo ili nešto drugo? Apsolutno sve me zanima!
prije 9 dana, 13:27
Trebaš kupiti sjaj i sol za perilicu.To imaš za jeftine pare u dm,muller,lidl....Tablete iz mullera su mi u rangu tableta iz lidla,samo su par kunica jeftinije(ako se sjećam oko 28-9 kuna muller,oko 34 kune lidl).Trenutno koristim iz dm,njihove revolution i koštaju oko 40kn,ja sam njima prezadovoljna. Sjaj i sol stavljaš po potrebi.Mene upozorava kad nestane,ali ako toga nema onda stavljaš,šta ja znam,1x mjesečno.
prije 9 dana, 14:07
JAR platinum tablete su zakon, i ne treba sjajilo, samo sol, može i najjeftinija, i još eventualno Finish u tekućini, sve ostalo mi je lošije.
prije 9 dana, 14:36
> vedranapv: > JAR platinum tablete su zakon, i ne treba sjajilo, samo sol, može i najjeftinija, > i još eventualno Finish u tekućini, sve ostalo mi je lošije. Slazem se za jar, meni su super. Takoder sjajilo nekoristi, a sol najjeftiniju uzmem. 😁
prije 9 dana, 14:55
Slazem se s curama..Jar platinum tablete su odlicne. Pogotovo za case. Jedno vrijeme sam koristila finishove ali su mi case uvijek bile muljave nakon pranja.
prije 9 dana, 17:10
Ja koristim trenutno finish tablete, somat sjajilo i sol iz Lidla 😅 kupim kako što bude na akciji, i ni od jednih tableta mi ne budu muljave čaše. Mislim da je to i do perilice, ja imam novu (od 9.mj), a mama stariju i isto muku muči s mutnim čašama i dobro neopranim posudama.
prije 9 dana, 17:53
> vedranapv: > JAR platinum tablete su zakon, i ne treba sjajilo, samo sol, može i najjeftinija, > i još eventualno Finish u tekućini, sve ostalo mi je lošije. Potpisujem
prije 9 dana, 18:13
Potvrđujem za Jar, stvarno su odlične:) ne moram ništa brisati čaše, nakon sušenja su kao izglancane:)
prije 9 dana, 21:45
> Natalija77: > > vedranapv: > > JAR platinum tablete su zakon, i ne treba sjajilo, samo sol, može i najjeftinija, > > i još eventualno Finish u tekućini, sve ostalo mi je lošije. > Potpisujem Također
prije 9 dana, 21:52
Sol, sjaj i tablete kupujem u DMu i prezadovoljna sam, a cijena je više nego povoljna :)
prije 9 dana, 23:24
Ako kupujete tablete 3u1 sjajilo definitivno ne treba 😉
prije 9 dana, 23:33
Hvala vam svima na odgovorima! Na kraju sam kupila jar platinum jer je dobio najviše preporuka od vas, oduševljena sam! Suđe je čisto, bez ikakvih mrljica i tragova nečistoće. Nekako mi je pranje suđa automatski manje mrsko 8-)
prije 8 dana, 20:05
> Ninica: > Slazem se s curama..Jar platinum tablete su odlicne. Pogotovo za case. Jedno vrijeme sam koristila finishove ali su mi case uvijek bile muljave nakon pranja. Slažem se sa jarom i komentarom od finisha-uopće nije vrijedan komentara.Jar platinum super ,ostale iz mullera,dm....tralala.
prije 3 dana, 20:30