Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

Sto hoce od nje

Sto mislite o njima..Bili su bivsi. Nalazili su se i dalje ajmo reci. Bilo je puno drama. Rekao je kao neka ona odluci prijatelji il nista i ostalo je na tome. Nakon toga kad je dosla k njemu namjerno je napravila scenu, zvrijedala ga pa je kao rekao kraj zavrsili. Lupio je rukama u vrata. Nece da je blokira. Nakon 2 mjeseca dosla je negdje, sreli su se pa se pjenio nasrtao je na nju. Cemu ako su zavrsili i odnosi su cisti. Nakon nekog vremena kasnije odbila ga je za seks pa je napisao nakon tog uzivaj zaboravi na mene, durio se i scene radio. Pa su nastavili javio se. Sad je opet odbila i sad kao normalno rekao ne durim se sve ok, da nek se vidaju prijatelji da nece silit seks kao bez tog da idu na kavu itd...kaj je prihvatio da ona nece to ili? Zas se ne makne od nje..
2019 04 25
Danas ne moras ni znat srociti jednu prostu recenicu sa nekim smislom da bi mogao otvoriti temu
2019 04 25
> Hladnacura: > Sto mislite o njima..Bili su bivsi. Nalazili su se i dalje ajmo reci. Bilo je puno drama. Rekao je kao neka ona odluci prijatelji il nista i ostalo je na tome. Nakon toga kad je dosla k njemu namjerno je napravila scenu, zvrijedala ga pa je kao rekao kraj zavrsili. Lupio je rukama u vrata. Nece da je blokira. Nakon 2 mjeseca dosla je negdje, sreli su se pa se pjenio nasrtao je na nju. Cemu ako su zavrsili i odnosi su cisti. Nakon nekog vremena kasnije odbila ga je za seks pa je napisao nakon tog uzivaj zaboravi na mene, durio se i scene radio. Pa su nastavili javio se. Sad je opet odbila i sad kao normalno rekao ne durim se sve ok, da nek se vidaju prijatelji da nece silit seks kao bez tog da idu na kavu itd...kaj je prihvatio da ona nece to ili? Zas se ne makne od nje.. Pita za frendicu :') :') :')
2019 04 25
> Hladnacura: > Sto mislite o njima..Bili su bivsi. Nalazili su se i dalje ajmo reci. Bilo je puno drama. Rekao je kao neka ona odluci prijatelji il nista i ostalo je na tome. Nakon toga kad je dosla k njemu namjerno je napravila scenu, zvrijedala ga pa je kao rekao kraj zavrsili. Lupio je rukama u vrata. Nece da je blokira. Nakon 2 mjeseca dosla je negdje, sreli su se pa se pjenio nasrtao je na nju. Cemu ako su zavrsili i odnosi su cisti. Nakon nekog vremena kasnije odbila ga je za seks pa je napisao nakon tog uzivaj zaboravi na mene, durio se i scene radio. Pa su nastavili javio se. Sad je opet odbila i sad kao normalno rekao ne durim se sve ok, da nek se vidaju prijatelji da nece silit seks kao bez tog da idu na kavu itd...kaj je prihvatio da ona nece to ili? Zas se ne makne od nje.. Kaj je ovo? Svaka čast ako je trol u pitanju, ali malo je overkill. Ukoliko ovo nije trol, možda vas nije mogao razumijeti obzirom da ne znate sastaviti rečenicu.
2019 04 25
Nastavak drame 😂😂jedva cekam za koji mj procitati kraj 😂😂😂😂
2019 04 25
> trouhgmyeyes: > Nastavak drame 😂😂jedva cekam za koji mj procitati kraj 😂😂😂😂 Ma ni vrag da si ljuta kaj kopira teme kakve si donedavno ti otvarala?
2019 04 25
> Kaj je ovo? > Svaka čast ako je trol u pitanju, ali malo je overkill. Ukoliko ovo nije trol, možda vas nije mogao razumijeti obzirom da ne znate sastaviti rečenicu. Nije je mogao razumjeti, hahahahahahahahaha :') :') :') :') :') :')
2019 04 26
Nek se ona makne od njega, on od nje i sve pet. :-)
2019 04 30