Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

GAP sizing za djecu

Poštovane krpičarke, molim pomoć!! U GAPu je trenutno akcija 40% na nove artikle te dodatnih 25% na rasprodaju. Akcija traje do 7.5. Budući da nisam ranije naručivala preko njih, molila bih Vas pomoć. Željela bih naručiti mojoj curki jednu haljinicu, nosi trenutno 134/140, sklonija sam naručiti 10tku jer neznam kakve modele imaju. Međutim, kod kupnje prema veličini oznaka je L a kada idem na size kartu ispada S. Ako su nekome poznate američke mjere, molila bih da mi javi. Unaprijed zahvalna!!!
prije 21 dan, 06:57
Ne razumijem! Girls S vam je za 8-10 godina. L je za tinejdžere. Imam njihovih stvari, ali za toddlere. Npr. moja curica koja još nije napunila 4 god, nosi njihov 4T, i to mi je čini da su nešto manji brojevi, jer 4T nosi od pune 3 god.
prije 21 dan, 08:39
Pa ako odmah na početku odaberem kupnju prema veličini izbaci mi L a ako ppgledan u size kartu svrstana je u S. Za todlere mi je jasno, kupova sam prije carters i gymboree dok mi je bila malena, al sad je veća curka
prije 21 dan, 08:57
Imam pitanje, tko je kupovao kod njih za bebe, moj mali nosi 86, nešto i 92,a čini mi se da je na granici za one vel. za todlere? Kakvi su općenito brojevi?
prije 20 dana, 12:46
Godinama kupujem u gapu. Na naš standardni 134 paše njihov dječji M regular, a na 140 bolje ide L regular. Ako vas zanimaju mjere javite mi se na poruku pa premjerim što vam treba (dukse, majice, tajice, haljine, veš...)
prije 20 dana, 19:08