Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Olival Vitaminski serum C - dojmovi?

Cure, dali je koja od Vas isprobala ili koristi s obzirom da je proizvod relativno nov na tržištu? 😊😊😊 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f3e0f7cf599c9b46e2d61dd9f215ecc3.jpg)
prije 10 dana, 10:19
Meni je stvarno dobar. Jeftiniji je od Skintegrine Superbe, a ima čak i malo bolji sastav -nema polysorbate! Dok je koncentracija vitamina c jednaka! Malo je gušći od Superbe
prije 9 dana, 12:14
Koliki postotak vit c taj serum od Olivala ima? Ja koristim Novexpertov sa 25 % stabiliziranog vit c, al ne primjecujem nikakvu razliku. Niti mi je koza nesto blistavija niti izgleda nesto posebno u odnosu na prije. Mozda mi jednostavno njihov ne odgovara, ne znam kakvi su drugi.
prije 9 dana, 13:21
> nefertiti111: > Koliki postotak vit c taj serum od Olivala ima? Ja koristim Novexpertov sa 25 % stabiliziranog vit c, al ne primjecujem nikakvu razliku. Niti mi je koza nesto blistavija niti izgleda nesto posebno u odnosu na prije. Mozda mi jednostavno njihov ne odgovara, ne znam kakvi su drugi. Na netu sma pronašla piše da ima 10% estera vitamina C/aktivnog vitamina C a piše i na slici na kutijici VITAMIN C 10%.
prije 9 dana, 17:02
> furMadchen: > Meni je stvarno dobar. > Jeftiniji je od Skintegrine Superbe, a ima čak i malo bolji sastav -nema polysorbate! > Dok je koncentracija vitamina c jednaka! > Malo je gušći od Superbe Koristite samo navečer? Koju nočnu kremu nanosite!? :)
prije 9 dana, 17:09
Ja ga koristim i prezadovoljna sam! Stvarno primijetim razliku - koža mi je glatka i blistava kao nikad prije :-)
prije 8 dana, 08:54
> NadaMihaljevic: > Ja ga koristim i prezadovoljna sam! Stvarno primijetim razliku - koža mi je glatka i blistava kao nikad prije :-) Čitam samo pohvale za serum takoo da ga kupujem i ja.. 😊
prije 8 dana, 10:39