Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Cijena odjevnih predmeta

Hej mi smo nove na krpicama. Zanima nas sto mislite o cijenama prodavanih stvari? Koliko ste zapravo spremne izdvojiti za pojedini artikl? Sto presuduje u vasoj kupovini sam artikl ili njegova cijena? :) Boni & Bra :)
2019 05 19
Pa čujte, svima nam je cilj proći što jeftinije. :) Meni je bitan artikl, ali i njegova cijena. Ako mi se nešto sviđa, a preskupo mi je, neću kupiti. Generalno sam škrta dat puno novaca za odjeću jer mi ne predstavlja nešto prebitan faktor u životu, a para nemam viška. Rijetko kad izdvojim nešto više novaca za neki komad, i to za nešto što mi se baš baš sviđa, i kad sam 100% sigurna da ću to puno nositi, a čak se i u takvim situacijama "nećkam". :D
2019 05 19
Za mene cijena presuđuje jer ionako gledam samo one artikle koji mi se sviđaju (if you know what i mean). Smiješno mi je vidjeti da se majice kratkih rukava ovdje na krpicama pa i u trgovinama prodavaju po 100 kn pa nadalje, mislim i 80 kn za KRATKI rukav je previše. Ista stvar i za kratke hlačice, plače mi se kad vidim 150 kn :'( za te novce kupiš normalne traperice iznosaš ih tak i onda ih samo odrežeš :') Najviše svog novca trošim upravo na garderobu ali što je previše - previše je! Nekad ak mi se neka stvarčica bašbaš sviđa zažmirim na jedno oko i kupim, naravno ako u tom trenutku imam koju kunu viška u džepu iako su te situacije doista rijetke ,:)
2019 05 19
Ok, Hvala :) Zapravo nas zanima koji iznos ste spremne izdvojit za neki ocuvani noseni predmet (nebitno jel nosen jednom ili vise puta). Koju cifru smatrate jeftinom za hlace, majcu, haljinu ... koja je nosena.
2019 05 19
> InesLagancic: > Za mene cijena presuđuje jer ionako gledam samo one artikle koji mi se sviđaju (if you know what i mean). Smiješno mi je vidjeti da se majice kratkih rukava ovdje na krpicama pa i u trgovinama prodavaju po 100 kn pa nadalje, mislim i 80 kn za KRATKI rukav je previše. Ista stvar i za kratke hlačice, plače mi se kad vidim 150 kn :'( za te novce kupiš normalne traperice iznosaš ih tak i onda ih samo odrežeš :') > Najviše svog novca trošim upravo na garderobu ali što je previše - previše je! Nekad ak mi se neka stvarčica bašbaš sviđa zažmirim na jedno oko i kupim, naravno ako u tom trenutku imam koju kunu viška u džepu iako su te situacije doista rijetke ,:) Super, kolika je realna vrijednost majce kratkog rukava ili kratkih hlacica za tebe? Mi zapravo zelimo nenosenu ili ocuvanu nosenu robu uciniti dostupnom korisnicama pa nam je vazno cuti tvoje misljenje. Kao i misljenje svake korisnice :)
2019 05 19
Ja majice kratkih rukava kupujem u Bershki, Sinsayu, New Yorkeru i sličnim trgovinama gdje su im cijene do 30 kn. Uvijek kompariram cijene u trgovinama i ovdje i vec dugo ne kupujem na krpicama, jednostavno mi se ne isplati, jeftinije se prođe u trgovini (čast iznimkama). Ako imam nesto novo sa etiketom, trudim se da stavim nesto manje od izvorne cijene, ako je nesto nošeno onda je to sigurno jako srozana cijena. Na krpice ne trebate gledati kao na neki izvor zarade jer je to neizvedivo, barem u mom slučaju. Rađe cu staviti manju cijenu, vratiti barem neki mali dio novaca i osloboditi ormar nego da mi komad odjeće stoji vječno na polici.
2019 05 19
> boniibra: > Ok, Hvala :) > Zapravo nas zanima koji iznos ste spremne izdvojit za neki ocuvani noseni predmet (nebitno jel nosen jednom ili vise puta). Koju cifru smatrate jeftinom za hlace, majcu, haljinu ... koja je nosena. Velika je razlika u jednom, dvaput nošenom komadu, i dosta nošenom i u skladu s tim se formira cijena, a i kupuje, a i onda ovisi jeli se radi o nekakvoj običnoj majici ili npr.jakni/kaputu, koji se i inače može puno duže nositi, a isto tako ovisi koliko je plaćeno, kao i brand, nije baš isto jeli u pitanju neka stvarno kvalitetna marka ili sve po 8. I najbitnije, u kakvom je zaista stanju, normalno nosivo ili za oprati pod, jer je onda i 1 kn previše. U svakom slučaju, cilj je kupiti šta jeftinije, a da je dobro. I usput, oglasi vam nisu u skladu s pravilima, cijena mora bit za LOT, a eventualno u oglasu navesti i pojedinačnu cijenu
2019 05 19
> InesLagancic: > Za mene cijena presuđuje jer ionako gledam samo one artikle koji mi se sviđaju (if you know what i mean). Smiješno mi je vidjeti da se majice kratkih rukava ovdje na krpicama pa i u trgovinama prodavaju po 100 kn pa nadalje, mislim i 80 kn za KRATKI rukav je previše. Ista stvar i za kratke hlačice, plače mi se kad vidim 150 kn :'( za te novce kupiš normalne traperice iznosaš ih tak i onda ih samo odrežeš :') > Najviše svog novca trošim upravo na garderobu ali što je previše - previše je! Nekad ak mi se neka stvarčica bašbaš sviđa zažmirim na jedno oko i kupim, naravno ako u tom trenutku imam koju kunu viška u džepu iako su te situacije doista rijetke ,:) Da , slazem se , mi isto tako razmišljamo:) Super super, baš mi je drago to čuti:) Hvala ti puno❤️
2019 05 20
> vedranapv: > > boniibra: > > Ok, Hvala :) > > Zapravo nas zanima koji iznos ste spremne izdvojit za neki ocuvani noseni predmet (nebitno jel nosen jednom ili vise puta). Koju cifru smatrate jeftinom za hlace, majcu, haljinu ... koja je nosena. > Velika je razlika u jednom, dvaput nošenom komadu, i dosta nošenom > i u skladu s tim se formira cijena, a i kupuje, a i onda ovisi jeli se radi o nekakvoj običnoj majici > ili npr.jakni/kaputu, koji se i inače može puno duže nositi, a isto tako ovisi koliko je plaćeno, kao i brand, > nije baš isto jeli u pitanju neka stvarno kvalitetna marka ili sve po 8. > I najbitnije, u kakvom je zaista stanju, normalno nosivo ili za oprati pod, jer je onda i 1 kn previše. > U svakom slučaju, cilj je kupiti šta jeftinije, a da je dobro. > I usput, oglasi vam nisu u skladu s pravilima, cijena mora bit za LOT, > a eventualno u oglasu navesti i pojedinačnu cijenu Hvala ti puno:) Promijenili smo Hvala hvala hvala❤️
2019 05 20
> LornaSabic: > Ja majice kratkih rukava kupujem u Bershki, Sinsayu, New Yorkeru i sličnim trgovinama gdje su im cijene do 30 kn. Uvijek kompariram cijene u trgovinama i ovdje i vec dugo ne kupujem na krpicama, jednostavno mi se ne isplati, jeftinije se prođe u trgovini (čast iznimkama). Ako imam nesto novo sa etiketom, trudim se da stavim nesto manje od izvorne cijene, ako je nesto nošeno onda je to sigurno jako srozana cijena. Na krpice ne trebate gledati kao na neki izvor zarade jer je to neizvedivo, barem u mom slučaju. Rađe cu staviti manju cijenu, vratiti barem neki mali dio novaca i osloboditi ormar nego da mi komad odjeće stoji vječno na polici. Slazemo se da je skupo. Mi zelimo ozivjeti modu, inspirirat nekog u kreiranju looka (nemam nista za obuci) i potaknut na igranje modom te usreciti nekog sa zeljenim komadom. i hvala ti :)
2019 05 21