Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Novo, ali nošeno i neoprano?

Dakle, kupila sam bodi za koji je napisan da je novi, dogovorim se sve s curom, uplatim joj odmah isti dan, nakon čega mi kaže da će poslati sutra pa ne može sutra pa se ne javlja pa će preksutra itd. i na kraju mi pošalje za 4 ili 5 dana. Ok, mogla mi je odmah to reći, a ne neodgovarati na poruke i uvjeravati me da će poslati, ali nevažno. Uglavnom, stigne mi taj "novi" bodi koji doslovce bazdi po znoju, nošenju, osjeti se miris parfema i dima na njemu i uz to sve ima ogromnu crvenu fleku. S obzirom da sam bodi kupila za sebe, ne za poklon, ne bi mi bilo bitno ni da je nošen, ali zar ne bi onda fer to bilo i napisati te ga barem oprati nakon nošenja?? Naravno da ću ga ponovno oprati, ali ovako nešto gadljivo još nisam dobila niti u jednoj kupovini, cure se baš potrude obično i sve mi je do sada dolazilo čisto. Javim se korisnici i napišem joj da nisam baš zadovoljna radi gore navedenih razloga i eto već danima ignorira moje poruke iako se prijavljuje. Cura ima gotovo 100 pozitivnih povratnih inače i iskreno, da je normalno odgovorila na poruku, već bi to sve skupa zaboravila, ali najprije to natezanje oko slanja pa slanje očito nošene prljave stvari i na kraju ignoriranje mi je stvarno previše.
2019 05 20
Ostavite joj negativnu i bok. Pa da ima 1000 povratnih bezobrazluk je bezobrazluk!
2019 05 20
Kakvo pranje gospođo 😥 kakvo zaboravljanje.. Dok ovdje ima cura koje stvar peru peglaju, gledaju iz svih kuteva, na danjem svjetlu, pod reflektorom. A vjerujem da ste i vi takva .. Pa bi to pustili. Ma 🤦‍♂️
2019 05 20
Fuj odvratno! Za zbljuvat se! Ovo je za povrat novca, a ne za vaše pranje. Nosi robu koju je oglasila ovdje na prodaju? Pa roba se opere i vakumira u vreće, ne oglasiš ovdje i nosaš mic po mic svaki komad dok ne prodaš. I još k tome ne pereš. Isuse prljavice. :s ,:( Negativna, crna lista za početak ako se oglušuje o povratu. Ma kakve isprike s njene strane i vaš zaborav. Novce vaše na sunce, nek se ne pravi blesava.
2019 05 20
Pozdrav, Jessa, žao mi je što je tako ispalo. Ostavite joj negativnu za početak i stavite link na ovu temu u tu povratnu ocjenu, budite dosadni nek vam vrati novac, iznos artikl + poštarina koju ste platili za slanje + poštarina povrata za artikl, vratite ga takvog kakav jest. Nebi bilo loše dodati i sliku u povratnu da svi budući kupci vide što mogu očekivati.
2019 05 20
Negativna. Bljak!
2019 05 20
Negativna i povrat novca Pa neka ga nosi i dalje onda Kak mozes nesto oglasit kao novo i onda to nosit I jos poslati neoprano Odvratno
2019 05 20
Po meni isto negativna! I još neodgovaranje na poruke i makar isprika. Fuj!
2019 05 20
Sto reci nego i ostale zene, negativna!
2019 05 20
Kao što su cure gore rekle...odvratno, za izbljuvat se!!! :@ Krivo oglašeno, poslano smrdljivo i flekavo, ne odgovaranje na poruke...negativna samo takva i obvezan povrat.
2019 05 20
Ajme. Nejasno mi je zašto zadržavate taj bodi i razmišljate o podrijetlu mrlje. Mučnina.
2019 05 20
Mislila sam da se gospoda nece nikada oglasiti pa da sam osudena na taj bodi. Sto je najbolje, da je cist, svidao bi mi se :(
2019 05 20
Negativna i zahtjevajte povrat novca inace ide na CL, broj pozitvnih povratnih nije uvijek mjerilo dobre kupnje (nazalost)
2019 05 20
koji peh da sam ovo pročitala prije ručka....a i večera je upitna,bljak!
2019 05 20
Ma fuuuuj. Dajte negativnu ocijenu i tražite povrat novaca. Sretno
2019 05 20
1 2 Sljedeći