Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Moda /

Pa dobro, koliko vi cipela imate?

Prije 3 dana je jedna Krpičarka otvorila temu, u kojoj su druge uzgred prokomentrale koliko pari obuće posjeduju...Bilo je spomena o 30 i 40 pari..:O E sad, ja imam samo 7 pari, uključujući kućne papuče (a od toga jedne -dvoje čak planiram baciti), pa me zanimalo koliko cipela prosječna Krpičarka posjeduje, jer mi se sad već čini da sam zaostala? Ili sam muškarac de facto? :')
2019 05 20
Nisi jedina. Ja imam 10 pari od kojih je možda 3 -4 para koja svakodnevno nosim. Ostalo su čizme, sandale i cipele na petu koje zbilja rijetko nosim. U zadnje vrijeme pokušavam taj broj držati na minimumu, isto kao i odjeću... sve ono što ne nosim po mjesec-dva ili stavim na krpice ili poklonim.
2019 05 20
Niste zaostali, jednostavno, svatko se prilagodi koliko mu je potrebno. Naravno, sve ovisi npr. i o obliku posla. Žene koje imaju sastanke ili sudjeluju u nekim događanjima gdje se moraju nešto svečanije srediti- imaju koji par više, jer, ne možeš uvijek u istom se pokazati. Neke rade na takvim poslovima da mogu proći s dva para cipela za jedno godišnje doba, tek toliko za promijeniti. A vjerujem da to ovisi i o cijeni. Neki će si kupiti možda skupocjenu obuću i tako imati manje, a neki će maksimalno izdvojiti 150kn za tenisice/cipele i tako nagomilati više da imaju za promijeniti.
2019 05 20
> Eisen77: > Niste zaostali, jednostavno, svatko se prilagodi koliko mu je potrebno. Naravno, sve ovisi npr. i o obliku posla. Žene koje imaju sastanke ili sudjeluju u nekim događanjima gdje se moraju nešto svečanije srediti- imaju koji par više, jer, ne možeš uvijek u istom se pokazati. Neke rade na takvim poslovima da mogu proći s dva para cipela za jedno godišnje doba, tek toliko za promijeniti. > A vjerujem da to ovisi i o cijeni. Neki će si kupiti možda skupocjenu obuću i tako imati manje, a neki će maksimalno izdvojiti 150kn za tenisice/cipele i tako nagomilati više da imaju za promijeniti. Slažem se, pogotovo za prvi dio. A ako si možeš priuštiti, imat ćeš i 50 pari skupocjenih. Ja osobno između 20 i 30, od čega je puno sandala na potpeticu koje mi sad samo smetaju. To su valjda one faze u životu, nekad sam htjela samo da je što viša, a sad mi daj samo da je udobno i da ne moram nabadati.😁 I prije nisam toliko gledala na kvalitetu već kvantitetu, sad je obrnuto.
2019 05 20
Imam više od 30 pari, od toga ih redovno nosim 10. Dosta ih se nakupi za posebne prigode, za kojekakve sportske aktivnosti i onda ih premještam po kutijama 😂😂
2019 05 20
Ja sam imala 30 pari obuće, možda i više.Kasnije sam se toga riješila, ostavila sam desetak koje nosim stalno. Shvatila sam da mi 30 pari uopće nije bilo potrebno jer ih nisam nosila. Nego su stajale na polici zato što je lijepo izgledalo kad su sve složene.
2019 05 20
Oko 50 pari, ne vidim da je to problem i previše jer kad se razdvoji po sezonama ispada da vrtiš 10-ak pari za svako godišnje doba. Taman :D
2019 05 20
I ja oko 50 pari (plus one koje prodajem :') ) i to kvalitetnih, prava koža, to mi je jako bitno,i dosta očuvane, neke imam godinama. Šta je rekla cura gore, kad se podjeli po sezonama, pa po namjeni, taman x-)
2019 05 20
uf i ja ih imam bar 50...ak... ali sad sam stala.. dostaaa... ne smijem više niti jedne..pa sam počela sa krpicama...a morat ću pojačati... :") :")
2019 05 20
I ja ih imam dosta :).Ne nosim više one sa petama,pa ih planiram u prodaju,ali ne stižem poslikati.Ali imam baletanki ,sandala,cipela,čizama,gležnjači...Raznih vrsta,boja...Volim kombinirati boje sa odjećom,sa torbom...Ne znam kako bih sa samo 10-tak pari obuće :') ...
2019 05 20
Sve ukupno 14.. danas bas brojala 🤣 muz je bio zaprepasten 😁
2019 05 20
Kako preživite sa 7 pari sva godišnja doba? Ja sam išla svoje izbrojiti ponukana brojenjem na temi koju ste spomenuli... 41 par bez kućnih šlapa, ne mislim da je to previše, od toga je samo 10 pari tenisica za razne namjene, troje za dvoranu-ne nosim ih nigdje nego na vježbanje, pa troje za posao- te pak po stilu potpuno odudaraju od dvoranskih, jedne postavljene zimske, dvoje rupičaste ljetne, jedne za kišu koje ne promaču,,,,obično imam 4-5 pari gležnjača jer ih jako volim i dvoje sandale kožne na remenčiće, pa cipele za sprovode i jedine crne boje, cipele za svadbe, itd...uglavnom sve nosim prema prilikama. Nemam nijedne štikle i nijedne balerinke jer mi je u tome nemoguće hodati- lakše je kombinirati odjeću kad imaš raznih cipela..
2019 05 20
sa mnom ocito nesto nije u redu,imam troje tenisica,zimske cipele i dvoje natikaca za ljeto :|
2019 05 20
Imam oko 50 ak pari.. -)))
2019 05 20
> ametistsk: > sa mnom ocito nesto nije u redu,imam troje tenisica,zimske cipele i dvoje natikaca za ljeto :| Hm, onda ni sa mnom nešto nije u redu... Imam jedne sandale, jedne balerinke, jedne japanke, jedne gležnjače, jedne dublje cipele, jedne zimske duboke patike i jedne patike za trčanje u kojima sam trenutno non-stop... :P
2019 05 21
1 2 3