Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

O djeci /

Preporuka dječjih kolica

Pozdrav, u potrazi sam za dječjim kolicima, pa me zanimaju vaša iskustva. sa kojim kolicima ste vi zadovoljne te na što se obraćale pažnju? kupila bih 3 u 1 kolica..
2019 05 28
Mi smo imali Peg Perego-Book Plus 51 3u1. Odlična su nam bila :")
2019 05 28
Ovisi kakve su ti potrebe. Ako ćeš kolica tegliti svaki dan u stan i ako ćete puno putovati s njima gledaj da uzmeš što laganija i da sklopljena zauzimaju što manje mjesta. Ako je beba velika košaru je bzvz plaćati jer ćete ju koristiti niti mjesec dana, bačeni novci. Meni je bilo bitno da su lagana, da se sportski dio može skroz poleći do nultog položaja i prebaciti tako da beba može gledati i prema tebi i prema naprijed i da imaju pripadajuću sjedalicu koja se može jednostavno kliknuti na bazu.
2019 05 28
Imali smo Recaro Citylife 3 u 1,odlična,iako je nama košara bila stvarno iskoristiva jer je mali bio proljetna beba... Ako očekujete bebicu na jesen ili zimu ne znam koliko ćete ju koristiti,sve ovisi...
2019 05 28
da uletim s dodatnim pitanjcem, jeste li koristili kišobran kolica, od koje dobi, i isplati li ih se kupiti? puno hvala!
2019 05 28
> mirnaz: > da uletim s dodatnim pitanjcem, jeste li koristili kišobran kolica, od koje dobi, i isplati li ih se kupiti? puno hvala! Da, koristimo kišobran kolica od godine dana čisto zbog toga jer su lakša, a beba je sve teža. Kad svaki dan šećete po uzbrdici razlika od kolica 13 kg i 6 je ogromna ,:) a i on je malo bucko pa ima više mjesta, stvarno mislim da nije loše ih imati... Sve ovisi od potrebe.
2019 05 28
> SaraKrizanec: > Pozdrav, > u potrazi sam za dječjim kolicima, pa me zanimaju vaša iskustva. sa kojim kolicima ste vi zadovoljne te na što se obraćale pažnju? > kupila bih 3 u 1 kolica.. Mi smo kupili ABC design, Salsa 4. 2u1 su doduše, ali smo u kompletu kupili i jaje te adaptere. Budu ti na akciji do 20% (Žuta srijeda, noćni shopping u WGu...) i sve skupa je bilo oko 5000 kn sa popustom. Ne kažem da je jeftino, ali mi smo uzeli neutralnu boju pa da imamo za braću/seke, zato smo gledali i kvalitetu... Uglavnom, jako smo zadovoljni. Ako te nešto konkretno zanima, pitaj. Jedino smo bacili novce za suncobran, s koje god strane kolica ga stavila, imam dojam da je samo za ukras, a ne služi svrsi...
2019 06 30
> ivana.druskovic: > Mi smo imali Peg Perego-Book Plus 51 3u1. Odlična su nam bila :") gdje ste kupovali? da li znaju biti često na popustu? Ja mjerkam book 51 pa nikako da budu snižene već mjesec dana :)
2020 07 21