Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Vječni problem kose i šampona - molim mišljenje

Ovako, bila sam danas kod frizerke i prmjetila je malo peruti kod mene, pa me je pitala nije li to mozda od promjene sampona. Iskreno vise nisam znala ni sama sto da joj kazem, jer citajuci forume ostala sam jos vise zbunjena. Imam gustu, smedje bojanu kosu i nikako odabrati dobro sampon za sebe. Ona mi je preporucila Vichy iz ljekarne, al isto naglasila je da je skup. Mislim nije problem, ako djeluje. No, zbilja ne bi bacala novce ako nije to to i ako mi bude jos vise isusivalo vlasiste. Ok, znam da sve ovisi od osobe do osobe, al koja su vasa iskustva. Savjetujte me sto da kupim? Slazem se s vecinom misljenja da je Head&Shoulders preagresivan, a od Syossa mi je kosa kao metla. Nemam pojma...ispada da bi bilo najbolje kupit onaj stari sampon od breze od 1 litre i opleti. :D Jer nemaju neke lijepih rječi ni za Pantene, ni za Niveu i Garinier. PLS, HELP!
2019 06 01
Meni isto taj L'Oreal Elseve najbolji u zadnje vrijeme, ono šta je bitno je da je bez sulfata, pa ne uništava ni ne isušuje dodatno kosu, i uzimam isto Oil za suhu kosu i Total repair. Često su i na sniženju, 400 ml za 35 kn, a nedavno su u Bipi bili 50 kn za 2 kom. I još uzmem Garnier hair food masku, sa argan uljem ili aloa verom, meni najdraže
2019 06 01
Da, bitno da nema sulfata tj. ''sodium lauryl sulfate'' i ''sodium laureth sulfate'' jer jako isušuju kožu i vlasište. Probala sam sve i svašta, od nekih šampona sam imala više a od nekih manje peruti, ali nikad nije nestala. Prije cca 3-4 mjeseca sam počela koristiti Alverde šampone i preporodila sam se! Kosa sjajna, meka, mlade kose kao u priči, a perut je skroz nestala. Samo moram napomenuti da mi je trebalo nekih 10 dana do 2 tjedna da mi ''dođe na svoje'' i vidim učinak. I ove Garnier maske koje spominje vedranapv su odlične
2019 06 01
Vichy kosta 100 i koju kn ali i vrijedi, rijesava perut vec kod prvog pranja.
2019 06 02
Preporučam Olival šampone
2019 06 02
Dječji šamponi su u pravilu vrlo blagi, neki od njih možda, a od ovih za odrasle meni je Guhl za osjetljivu kosu s uljem baobaba bio odličan. OKO 30 kn na akciji bio u Mulleru.
2019 06 02
Ja dok sam imala crnu kosu vichy mi je znao izblijediti boju a koliko sam cula od frizerki nisam jedina. Dobar je dok ga koristis i onda se zna vratit nakon mjesec dana ako ga vise ne koristis.
2019 06 02
Meni je od Biobaze Smart Shampoo zakon.Riješila se peruti ,a kosa se blista.Prije je bila beživotna i suha.
2019 06 03