Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Sneakerstudio.hr iskustva?

Samo sam kod njih nasla tenisice koje zelim, a meni su nepoznanica pa me zanima ima li tko iskustva? Ono sto sam nasla na netu zvuci grozno, ne salju robu ili posalju krivo, a ne odgovaraju na mailove i sl. Ali tjesim se jer su sve to nekakve strane recenzije. Gdje uopce imaju ducane? Na telefon ih ne mogu dobiti, niti ne zvoni, samo me odmah izbaci
2019 06 04
onda ti treba biti sve jasno :)
2019 06 05
I mene zanima, da. Vidjela sam te recenzije i odustala od njih ali voljela bi čuti nekoga iz prve ruke, tko ima iskustva s njima. Ako se ne varam, iz Poljske su, a kontakt u HR je u Rijeci.
2019 06 05
Evo jedno upozorenje svima, slična tematika. Ferivi sport definitivno prodaje fejkove i sve ono što o njima možete naći na forumima je istina. Osjetila na vlastitoj koži, dvaput vraćala iste tenisice koje su bile prestrašne za vidjeti. Vjerujem da je ono što imaju u dućanima ipak drukčije jer je tamo teže podvaliti očito ali web shop im je crna zona. 'Ko voli-nek izvoli ali znajte što možete očekivati. Ukrivljene tenisice, jedna niža od druge, zašiveno kao u kućnoj radinosti....itd. Ne radi se o sitnim greškicama, to se dogodi i kod originala, ovdje se radi o očitom.
2019 06 05
Dobila sam ih danas, ducane nemaju, samo web shop. Placanje je moguce jedino pouzecem, GLS dostavlja, 21 kn. Roba se moze vratiti u roku od 30 dana o svom trosku za Rijeku, onda oni to salju u Poljsku i pregledavaju pa vracaju lovu. Al ja bih i dalje prvo voljela isto cuti neko iskustvo ovdje iz prve ruke, sto kazete..
2019 06 05
Jeste li naručili tenisice od njih tada ili ipak ne,ako jeste zanima me kako je prošlo?Sin je samo tamo našao svoj broj onakvih kakve želi,a nije baš mali iznos,ne bi baš da dobijemo neko s... :) Hvala Vam!Lp!
2019 10 24
Ja sam narucila sebi addidas tenisice prije 6 dana i dana su mi vec dosle, zadovoljna sam s njima
2019 10 25
Bok ljudi! Gledam si uggsice super im je cijena na Sneaker studio pa samo da Vas pitam, jel bi preporucili kupovi u preko te stranice?
2020 12 07
> lucpuc26: > Bok ljudi! Gledam si uggsice super im je cijena na Sneaker studio pa samo da Vas pitam, jel bi preporucili kupovi u preko te stranice? Vi ste pročitali prethodne upise?
2020 12 08
Evo pozdrav Naručila adidas shuze preko sneaker studia Putovale su 7 dana točno (malo duže, doduše) Ali stigle su u savršenom stanju Prezadovoljna!!
2023 05 30
Pozdrav, naručila sam od njih trenerku i dobila samo gornji dio iako su na slici bila oba dijela i pisalo je trenerka. Vratila sam u propisanom roku, uz sve podatke koje su tražili, ali nikada nisam dobila nikakav odgovor niti povrat novca.
2023 06 29