Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Molim pomoc sa obojanom majicom

Pozdrav svima 🙂 Molim pomoc ako je ikako moguce :) Danas sam stavila prat sareni ves i slucajno sam stavila i svoju bijelu majicu. Umetnula sam jednu maramicu za skupljanje boje i kada se to sve opralo, nazalost moja majica je postala zelenkasta jer je jedna zelena majica pustila boju, a i maramica je takoder bila zelena. Bas sam ljuta na sebe sto nisam pazila 😀 Da li postoji nacin da je mi majica bude ponovno bijela? Mozda da u DMu nesto kupim? Pls pomagajte 😀 tnx :)
2019 06 10
ako je majica pamučna, potopite je u kadu hladne vode s jednim čepom Domestosa na kojih sat-dva i onda normalno operite u mašini. samo to nemojte raditi prečesto, jer dosta oštećuje tkaninu. p.s.-čini mi se da sam nedavno vidjela Domestos koji služi baš izbjeljivanju tkanine, pa možda je to bolja opcija. bacite oko u dm-u.
2019 06 11
Meni se pak malo mjestimično pofarbala bijela košulja, bojim se staviti u hladnu vodu s varikinom da se ne ošteti tkanina, jer mi je za posao. Zna netko jel bi soda bikarbona ili nešto drugo pomoglo?
2019 06 11
Hvala na savjetu :) > mirnaz: > ako je majica pamučna, potopite je u kadu hladne vode s jednim čepom Domestosa na kojih sat-dva i onda normalno operite u mašini. samo to nemojte raditi prečesto, jer dosta oštećuje tkaninu. p.s.-čini mi se da sam nedavno vidjela Domestos koji služi baš izbjeljivanju tkanine, pa možda je to bolja opcija. bacite oko u dm-u.
2019 06 13
Hmm ne bih predlozila domestos, jer tkanine znaju pozutiti. Meni se dogodilo. Ja sam u dmu bila kupila sredstvo za uklanjanje boje i dobro se uklonila.
2019 06 13
Probajte namočiti u Vanish za bijelo rublje i Ariel (praškasti). Meni u toj kombinaciji skida i neke stare, tvrdokorne mrlje.
2019 06 18